תת פעילות?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת פעילות?
    לירי
    07/10/2008

שלום, אני בת 24, ילדתי לפני כשנה, ספורטיבית, ישנה לסירוגין לפעמים כי התינוק מתעורר, בריאה בד"כ פרט לבעיה המטולוגית- MTHFR הומוזיגוטי, נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג קבוע בגלל זה. מעולם לא ידעתי על בעיה בבלוטת התריס. בבדיקת דם נתגלה: TSH 9.24 T3 1.9 T4 10.7 יש לציין שבבדיקת דם מחודש מרץ לא הייתה בעיה והיו ערכים תקינים. הרופא רצה לתת לי כדורים ואני התעקשתי על בדיקה חוזרת. אני מודאגת מאוד כי קראתי על תת פעילות ונאמר שאחד מהסימפטומים המאוחרים הם התנפחות הפנים עיבוי קול ועוד. אני חוששת מהסימפטומים הללו. שאלתי: 1. האם התופעות מופיעות ללא טיפול של כדורים? 2. האם זו תופעה חולפת (תת פעילות) והאם תופעות הלוואי נעלמות כאשר הבעיה נפתרת (התנפחות ועיבוי קול)? 3. לכדורים יש תופעות לוואי? אודה לתשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליגי

ד''ר דיב דאוד
    07/10/2008

ייתכן ויש לך, לענות על שאךותייך צריך לבדוק אותך ולהעריך אם לא מדובר בתהליך חולף או שזקוקה כבר לטיפול. יעוץ מומחה יעור כאן אך לא בשאילתה לפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו