מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידה במשקל בסכרתאסי14/10/2008
לפני כשנה התגלתה אצלי סכרת נעורים בגיל 28 . סבלתי מצמא והשתנה מרובים וירידה במשקל. כיום אני מטופל באינסולין לנטוס ואפדירה. לאחרונה ירדתי שוב במשקל, כשלושה ק"ג בכמה חודשים האחרונים - כרגע שוקל 89 ק"ג וגובה של 1.75 התזונה שלי מאוזנת יחסית = אני אוכל רק פחמימות מלאות, הרבה ירקות וחלבונים, רמות הסוכר שלי הן 98-145 בבוקר לרוב. אני מתכנן לגשת לבדיקות דם בימים הקרובים, אבל בכל זאת הייתי מעוניין לדעת מה יכולות להיות הסיבות לירידה במשקל? לפני הסכרת המשקל שלי עמד על 65 בדרך כלל. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון חשוב - לגבי המשקל
אסי14/10/2008כרגע שוקל 59 ולא כפי שצויין בהודעה שלמעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAsi
ד''ר דיב דאוד14/10/2008חשוב לקבל מושג אם הסוכרת אכן מאוזנת. ערכי סוכר בוקר אינן מספקים מידע זה. ערכי מעקב יומי מלא והמוגלובין מסוכרר ישלימו את התמונה.
אחרת יש סיבות אחרות שיש לבררן, והיריעה כאן קצרה מלהכיל. אך חשוב להצחיל במה ששכיח, ייתכן יתר תריסיות או מחלת מערכת עיכול. חשוב לבקש עצת רופא המשפחה. לשים לב להפרעות אכילה אם יש חשד לכאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)