מחזור ויוד רדיואקטיבי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מחזור ויוד רדיואקטיבי
    תמר
    16/10/2008

בת 40,אני חודש אחרי יוד רדיואקטיבי כי היה לי סרטן פפילרי בבלוטת תריס. כעת מחזור,(שהיה כמו שעון אצלי),מאחר... 1 האם יוד רדיואקטיבי פוגע בפוריות? יש קשר למחזור, או אין כל קשר וזה סתם צירוף מקרים? 2 ייתכן שבמיפוי כל גופי נעשה לי נזק?כי הייתי במחזור (היום הראשון של המחזור)וכנראה ביציות חטפו קרינה חזקה? הצילו..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור ויוד רדיואקטיבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמר

ד''ר דיב דאוד
    16/10/2008

אין כל סיבה לפאניקה. זה שהשעון איחר או הקדים אינו סימן לרעות באות. אני ממליץ כי תמשיכי במעקב הרפואי המתוכנן ולא לחפש יעוצים אחרים בינתיים, על הנושא שהוא במצב דינמי. עוד יראו אותך רופאיך וימליצו מה לעשות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר דיב-עדיין לא בנתי אם יש קשר

שרית
    17/10/2008

ביון יוד רדיואקטיבי למחזור? האם יוד רדיואקטיבי עלול לפגוע בביציות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

ד''ר דיב דאוד
    17/10/2008

שינוי מצב התיפקוד בתריס עקב יוד, הוא ששינה את המחזור ככל הנראה.
    לא ידוע על פגיעה בביציות רדומות. יש מניעה מלהרות לפחות חצי שנה אחרי היוד הרדיואקטיבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו