קורטיזול גבוה , מבחן דיכוי תקין?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• קורטיזול גבוה , מבחן דיכוי תקין?
    אמיר
    21/10/2008

שלום רב , אני בן 35 עוסק בתיכנות , בריא , בדיקות דם ושתן שלי תקינות חוץ מקורטיזול. קיימת אצלי ירידה במשקל,כאבי ראש , התעוררויות מרובות בלילה ,חוסר שינה וגלי חום. ביצעתי כ 4 בדיקות קורטיזול על פני כמה חודשים , בשתן 24H ובדם - כולם יצאו גבוהות מהמקסימום, למשל : Cortisol 8 am Blood = 732 Cortisol Free (U)/24h = 270 קורטיזול לאחר מבחן דיכוי דקסמתזון לילה לפני יצא תקין Cortisol 8 am Blood = 40 הרופאה אמרה שהיא לא מכירה מצב בו יש קורטיזול גבוה ומבחן דיכוי תקין. האם קיים מצב שיכול לגרום לקורטיזול גבוה , אך מבחן דיכוי תקין ? תודה רבה מראש , אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמיר

ד''ר דיב דאוד
    22/10/2008

תגיד אתה מחפש צרות בריאות?! זה בצחוק!
    אני מציע כי תשוב ותבצע את הבדיקות הנ"ל בהזדמנות אחרת.
    התלונות אינן הולמות הפרעה של יתר קורטיזול.
    גלי חום שווים התייחסות: תבדוק רמת ויטמין B12 וחומצה פולית, רמת הורמוני מין: Testosterone, LH, FSH, Prolactin. גם FT4, TSH, 24 hrs Urinary 5(OH)Indole Acetic Acid.
    הרגשתי היא כי אם יש בעיה היא לא בקורטיזול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה !!!!!

אמיר
    22/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו