סכרת 300

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת 300
    גבי
    27/10/2008

שלום שמי גבי אני בן 38 והיום התבשר לי שיש לי סכרת בסביבות 300 וברופא אומר שאני צריך שני סוגי אנסולין אחד רציף יום יום והשני לפי הצורך.האם זה נכון להתחיל עם אינסולין?(גם לאח הגדול שלי יש סכרת כמו שלי .אבל לו נותנים כדורים) תודה גבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת 300

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תתייעץ עם עוד רופא

אבי
    27/10/2008

אולי אתה לא צריך אינסולין ואולי כן. ייתכן שהרופא רוצה בשלב ראשון להוריד אותך מסוכר 300 שהוא גבוה ואח"כ להמשיך עם כדורים. יש רופאים שייתכן והיו מתחילים עם כדורים מסוג סולפילאורינאות. תקבל עוד ייעוץ ודחוף כי סוכר 300 זה לא משהו סימפטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבי

ד''ר דיב דאוד
    29/10/2008

גבי אין העת מתאימה לחיפוש הצלות. גם לא מאינסולין. גש למומחה אשר יברר את מצבך, את הפוטנציאל בטיפולים אלו ואחרים, יתכנן זאת ויתן לך את המידע, ההבנה והשקט לו אתה זקוק. אינסולין כעת אינו סוף פסוק. סיכוייך מצויינים להסתדר בסופו של עניין ע"י טבליות. האינסולין רק מגביר את הסיכוי שלא תיזדקק לאינסולין בהמשך. הכל .... בתנאי שאינך סוכרתי מסוג 1.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו