הורמונים ואקנה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הורמונים ואקנה
    bios
    29/10/2008

שלום, אני בן 30, ועדיין סובל מאקנה. בגיל הנעורים לקחתי אנטיביוטיקה, אבל לא זכור לי שזה עזר במיוחד. מאז אני מסתפק בתכשירים חיצוניים. זה שומר את האקנה רוב הזמן ברמה סבירה, אבל עדיין מפריע. לאחרונה ביקרתי אצל רופא עור לצרכים אחרים, ושאלתי אותו גם על נושא זה, והוא רשם לי במהרה טיפול אנטיביוטי. אני די מסתייג מטיפול כזה, הן בגלל תופעות לוואי אפשריות והן כי זה לא עזר לי ולאחי בעבר. מצד שני, חשבתי שאולי יש כאן בעיה של הורמונים, שכן באופן כללי (וחריג), ההתבגרות הביולוגית שלי עדיין נמשכת באופן איטי. אני נראה צעיר בכמה שנים מגילי, תהליך השיעור של הגוף והפנים עדיין ממשיך אצלי באופן איטי (אני יחסית חלק, ובהדרגה מופיעים לי זיפים חדשים על הלחיים ושערות נוספות על החזה), ורק לאחרונה צמחה לי שן בינה ראשונה. אשמח לקבל דעה ממומחה. האם כדאי לי ללכת לאנדוקרינולוג לפני שאני מתחיל בטיפול אנטיביוטי או מוותר על הטיפול ומשלים עם המצב כמו שלו? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים ואקנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• bios

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    29/10/2008

שלום
    לפי התאור- לדעתי אכן יש מקום לבדיקה אצל אנדוקרינולוג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

bios
    30/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו