מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמונים ואקנהbios29/10/2008
שלום, אני בן 30, ועדיין סובל מאקנה. בגיל הנעורים לקחתי אנטיביוטיקה, אבל לא זכור לי שזה עזר במיוחד. מאז אני מסתפק בתכשירים חיצוניים. זה שומר את האקנה רוב הזמן ברמה סבירה, אבל עדיין מפריע. לאחרונה ביקרתי אצל רופא עור לצרכים אחרים, ושאלתי אותו גם על נושא זה, והוא רשם לי במהרה טיפול אנטיביוטי. אני די מסתייג מטיפול כזה, הן בגלל תופעות לוואי אפשריות והן כי זה לא עזר לי ולאחי בעבר. מצד שני, חשבתי שאולי יש כאן בעיה של הורמונים, שכן באופן כללי (וחריג), ההתבגרות הביולוגית שלי עדיין נמשכת באופן איטי. אני נראה צעיר בכמה שנים מגילי, תהליך השיעור של הגוף והפנים עדיין ממשיך אצלי באופן איטי (אני יחסית חלק, ובהדרגה מופיעים לי זיפים חדשים על הלחיים ושערות נוספות על החזה), ורק לאחרונה צמחה לי שן בינה ראשונה. אשמח לקבל דעה ממומחה. האם כדאי לי ללכת לאנדוקרינולוג לפני שאני מתחיל בטיפול אנטיביוטי או מוותר על הטיפול ומשלים עם המצב כמו שלו? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר bios
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין29/10/2008שלום
לפי התאור- לדעתי אכן יש מקום לבדיקה אצל אנדוקרינולוג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
bios30/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)