בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    חסוי
    29/10/2008

אני סובל מתת פעילות בלוטת התריס מלידה כיום בת 23 התוצאה האחרונה שלי יצאה tsh0.94 בטווח איך בטווח הנמוך. כל חיי בדקו לי גם את התוצאות של T4ו T3'עכשיו בקופת החולים בודקים את T3ו T4 רק כאשר ה - tsh יוצא מהטווח. האם זה בסדר לעשות כך? מה שידוע לי שלפעמים הtsh יכול להיות תקין והT3 T4 יכול להיות לא תקין ואז אולי יש צורך בשינוי במינון. אני מטר 60 שוקלת בין 49-50 בערך ובסביבה שלי אומרים שאני ניראת רזה מידי, לא ירדתי במשקל איך אני ניראת לדעתם שהרזיתי במיוחד באזור המותניים. אנשים רואים אותי ואומרים לי שירדתי במשקל למרות שלא ירדתי, האם זה יכול להיות מחוסר איזון בבלוטת התריס למרות שהבדיקה בסך הכל תקינה, או ממשהו אחר? למשל מה, זה יעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך בלטת התריס

חסוי
    29/10/2008

tsh mlu/l ערכי נורמה - 0.35-4.30

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    29/10/2008

שלום
    לפי הבדיקות שדיווחת - בלוטת התריס מאוזנת. אם הרופא המטפל חושב שיש צורך בבדיקה של T4או T3 הוא יכול לבקש זאת- אנא התיעצי עם רופא מטפל.
    לגבי ירידה במשקל- יש דרך פשוטה לדעת ירדת וזה דרך המשקל, ולא דרך מה שאחרים חושבים. קבלי את הערותיהם כמחמאה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו