מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני דואגת מאוד לאביירדנה02/11/2008
לכבוד ד"ר דיב דאוד או ד"ר רונית דיקשטיין קלמנוביץ, שלום רב. לאבא שלי יש כאבים ברגלים מזה זמן רב. אמרו לו שזה נוירופתיה.זה כתוצאה מסוכרת לא מאוזנת. הוא איננו מסכים לקחת כדורים. הוא רק הולך לתזונאי כל הזמן.בעזרת דיאטה הוא הצליח להוריד את הhba1c מתשע וחצי לשבע.אבל עדיין יש לו כאבים חזקים. הוא מספר לי את זה כל הזמן. אני נשואה ואינני גרה איתו. כואב לי הלב, כואב לי הלב. הוא מסתובב עם סוכרת לא מאוזנת כבר כמה שנים לפחות . אולי יש לך איזו שהיא עצה?!קודם כל אני שואלת האם יתכן שהוא יתגבר על הנוירופטיה בעזרת דיאטה בלבד?יש לו עודף משקל די רציני.הוא הצליח להוריד כמה קילו אבל לא יותר מזה. הוא בן 57.הלחץ דם שלו תקין וכל הבדיקות דם חוץ מסוכר תקינות ב"ה.אני כל הזמן אומרת לו שהוא צריך תרופות והוא צריך ללכת יותר אבל הוא אומר שהוא לא יכול ללכת הרבה כי כל כך כואבות לו הרגליים. האם שתית מים יכולה גם לעזור?! הוא מרגיש כאבים ומסמרים , היו תקופות שהוא גם הרגיש נורא שורף ברגלים. תודה רבה רבה ירדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדנה
ד''ר דיב דאוד02/11/2008תיאורך נשמע דרמטי עד מאוד. מדוע אין הוא מוכן לטפל בכאביו? או שמה לא הוצע לו טיפול כזה? כיום יש מספר תכשירים וטובים מאוד, להפחתת הכאב הנוירופתי, ואין זה מכה משמים. צריך לשנס מותניים ולגשת לטיפול. לפחות 2 תכשירים ישנים ושלושה חדשים מיועדים לבעיה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)