בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    שי
    13/11/2008

שלום, אני בן 20 ואובחנה אצלי תת פעילות של בלוטת התריס ברמה די קלילה. אני מטופל מזה כחצי שנה באלטרקסין חמש פעמים בשבוע 25 מ"ג. יש לי שתי שאלות: 1) האם ישנם מזונות שיכולים להפריע ולהקשות על פעילות הבלוטה שלמרות שאני מאוזת עלי לא לאכול אותם? 2) למרות שהמינון אותו אני נוטל הוא נמוך למדי, יכול להיות מצב שלאחר תקופה הוא יהיה מינון יתר ואילו השפעות אני אמור להרגיש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שי

ד''ר דיב דאוד
    14/11/2008

שלום שי. נא קח את הנושא בפרופורציה הולמת. לא ברור לי מדוע אתה מחפש מאכלים מפריעים. ככל הנראה אתה בתת תריסיות שמצדיקה טיפול. קח מה שצריך , על קיבה ריקה בבוקר כחלק מטכס רחיצת פניך, ותשכח מהעניין. תעסוק בענייניך המהותיים, והם אינם תריסיים כלל ועיקר. באיזון נכון אתה יכול לנסוע לחלל החיצון, בתנאי שיש לך מלאי אלתרוקסין. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו.......

שי
    14/11/2008

בסדר גמור אסיר חששותיי. ושאלה קטנה, בעלון התרופה רשום שניתן ליטול את התרופה גם שעתיים לאחר ארוחת הבוקר, יש הבדל כלשהוא בין לקיחת התרופה שעה לפני ארוחת הבוקר או שעתיים אחרי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו