הרגשת איזה הפרעה בצוואר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הרגשת איזה הפרעה בצוואר
    דני
    16/11/2008

בוקר טוב בזמן האחרון אני מרגיש מעין איזה לחץ כלשהו...לא חזק ..אבל איזה הפרעה בצוואר מקדימה. הרופא משמש שם..לא הגיע מהמשמוש לאיזה מסקנה ברורה...ושלח אותי לבידקת tsh וכן אולטרא סאונד בצוואר ובבלוטת התריס. שאלתי היא. אם בדיקת הדם תצא תקינה(עשיתי אותה היום בבוקר ומחכה לתוצאה ) האם זה אומר שאין בעיה בבלוטת התריס. אגב...במהלך הבדיקה הרופא לחץ שם די בחזקה ...ובגלל שאני קצת היפוכנדר במובנים מסויימים בלבד,תהיתי האם הבדיקה בעצמה והלחץ שהוא לחץ יכול לגרום בעצמו לנזק? לבלוטת התריס או לגרון או לצוואר. אגב אני בגיל 46, סוכרתי שמאוזן איכשהו בדרך כלל על ידי דיאטה בלבד ללא שימוש בתרופות לאיזון הסוכר. אגב הרופא גם מנסה איכשהו לשכנע אותי לקחת תרופות לאיזון הסוכר אבל אני לא מעוניין כי עד היום כשהתאמצתי מספיק בדיאטה הצלחתי להוריד את הסוכר עד כמעט לרמת הנורמה על ידי דיאטה בלבד. יש לי גם יתר לחץ דם קל ..אבל גם כאן..כשאני עושה הליכות ושומר על דיאטה מתאימה אני מגיע לרמת הנורמה או כמעט הנורמה ללא תרופות. אודה להתיחסותכם בעיקר בעניין בלוטת התריס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת איזה הפרעה בצוואר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאה מהבדיקה

דני
    17/11/2008

tsh 0.40 תוצאות נוספות מבדיקת שתן GLUCOSE - U STRIP - mg/dL NEG BILIRUBIN- U STRIP - mg/dL NEG KETONES- U STRIP - 1.020 SPECIFIC GRAV-U STRI - mg/dL NEG PROTEIN- U STRIP - NEG NITRITE- U STRIP - /ul NEG. LEUCOCYTES - U STRIP - mg/dL NEG ERYTHROCYTES-U STRIP - mg/dL NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP 7.8- 4.5 5.0 PH- U STRIP

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    17/11/2008

התוצאה של תיפקוד בלוטת התריס - חסרים נתונים (ברר עם הרופא המטפל)
    בדיקת השתן תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    17/11/2008

שלום,
    1. לגבי בלוטת התריס- לרוב באופן כללי-, בדיקות הדם מספקות מידע על תיפקוד הבלוטה, הסונאר יספק מידע על בעיות הנובעות מגודל הבלוטה.
    2. לחץ על הצואר במידה והוא לחץ סביר לא יכול לגרם לנזק.
    3. לגבי הסוכרת, יתר לחץ דם ואורח חיים בריא נראה לי שאתה יודע מה התשובה. גם אם אינך מוכן לטיפול תרופתי כדאי לך להיות במעקב ולקבל עזרה בכיוון של שמירה על אורח חיים בריא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• tsh

דני
    18/11/2008

יצא בבדיקה : 0.40 בפעמים קודמות מזמן אגב יצא 0.90

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו