סוכרת סוג 2 דרכי טיפול ומניעה חדשני

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכרת סוג 2 דרכי טיפול ומניעה חדשני
    מקס
    18/11/2008

שלום, אני תלמיד י''ב במגמת רפואה , אנו קיבלנו לעשות עבודת חקר בנושא ''ניהול בעייה בריאותית'' אחת הבעייה הבריאותית שני וקבוצתי בחרנו זה סוכרת סוג 2. אנו צריכים לחקור את דרכי טיפול ומניעה חדשניים (המקובלים בארץ ובעולם)בפרק זה של העבודה . ביקשו מאיתנו להישתמש ברופאה מומחה (כולל רופאה מומחה באינטרנט). ברצוני לבקש ממך או שתפנה אותנו למאמרים בנושא או עים תוכל תסכם לנובקצרה על הנושא. בתודה מקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם יורשה לי

עדי
    18/11/2008

הבנתי נכון שאתה מצפה שהדוקטור יסכם עבורך את הנושא? אכן לא הגזמת בכלל אולי לא שמת לב אבל איש כאן לא עובד בשבילך ובשביל עבודת החקר שלך. נסה להקיש באינטרנט את המילים שאתה מחפש במקום לבקש ממישהו אחר שיעשה עבורך את העבודה ויחפש לך מאמרים (רק תגיד לי באנגלית זה גם טוב או שהדוקטור אמור לחפש עבורך רק בעברית? אגב, האם סיכום באנגלית הולך או שתדרשו מהדוקטור לתרגם לכם?) . האמת, לא כל יום נתקלים ברמה כזו של חוצפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• O_O מה !!! *_*

מקס
    02/12/2008

סליחה אבל כל מה שביקשתי זה שתפנה בבקשה למעמרים או כתבי עת בנושא !!!! ולא שתסכם לי את החומר (ולהגיד דבר כזה -!!זה!!- חוצפה וציפיתי מרופא ליותר) לידיעתך בלבד אני פעיל מגן דוד אדום 4 שנים ותלמיד מגמת רפואה 7 שנים אני יכול לסכם הכול בכמה דקות!! אבל לפי בקשת המורים אני צריך שרופא מוסמך יפנה אותי לקישור או למעמר וממנו -!!אני!!- אסכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    03/12/2008

שלום
    קודם כל מי שענה לך אינו חלק ממנהלי הצוות. אבל אני מסכימה עם חלק מהדברים שכתב (ועם חלק לא).- הניסוח של שאלת הראשונית לא היה ברור.
    אבל כדי שתהיה לך עבודה טובה- אתהיכול לנסות ליצור קשר עם רופא או אחות במרפאת סוכרת באזור מגוריך ולראות אם יסכמו לעזור.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה לצוות הרופאים.

מקס
    09/12/2008

לא שמתי לב סליחה. וכן ניסיתי אבל הם לא מוכנים לקבל אןתנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התגובה הקודמת

מקס
    09/12/2008

באמת שניסינו וגם בבתי חולים של נהריה זיו(בצפת) וגם בר''מבם. אתם בתוחים שעין לככם שום דרך לכוון למעמר בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו