מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוכרת סוג 2 דרכי טיפול ומניעה חדשנימקס18/11/2008
שלום, אני תלמיד י''ב במגמת רפואה , אנו קיבלנו לעשות עבודת חקר בנושא ''ניהול בעייה בריאותית'' אחת הבעייה הבריאותית שני וקבוצתי בחרנו זה סוכרת סוג 2. אנו צריכים לחקור את דרכי טיפול ומניעה חדשניים (המקובלים בארץ ובעולם)בפרק זה של העבודה . ביקשו מאיתנו להישתמש ברופאה מומחה (כולל רופאה מומחה באינטרנט). ברצוני לבקש ממך או שתפנה אותנו למאמרים בנושא או עים תוכל תסכם לנובקצרה על הנושא. בתודה מקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יורשה לי
עדי18/11/2008הבנתי נכון שאתה מצפה שהדוקטור יסכם עבורך את הנושא? אכן לא הגזמת בכלל אולי לא שמת לב אבל איש כאן לא עובד בשבילך ובשביל עבודת החקר שלך. נסה להקיש באינטרנט את המילים שאתה מחפש במקום לבקש ממישהו אחר שיעשה עבורך את העבודה ויחפש לך מאמרים (רק תגיד לי באנגלית זה גם טוב או שהדוקטור אמור לחפש עבורך רק בעברית? אגב, האם סיכום באנגלית הולך או שתדרשו מהדוקטור לתרגם לכם?) . האמת, לא כל יום נתקלים ברמה כזו של חוצפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהO_O מה !!! *_*
מקס02/12/2008סליחה אבל כל מה שביקשתי זה שתפנה בבקשה למעמרים או כתבי עת בנושא !!!! ולא שתסכם לי את החומר (ולהגיד דבר כזה -!!זה!!- חוצפה וציפיתי מרופא ליותר) לידיעתך בלבד אני פעיל מגן דוד אדום 4 שנים ותלמיד מגמת רפואה 7 שנים אני יכול לסכם הכול בכמה דקות!! אבל לפי בקשת המורים אני צריך שרופא מוסמך יפנה אותי לקישור או למעמר וממנו -!!אני!!- אסכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין03/12/2008שלום
קודם כל מי שענה לך אינו חלק ממנהלי הצוות. אבל אני מסכימה עם חלק מהדברים שכתב (ועם חלק לא).- הניסוח של שאלת הראשונית לא היה ברור.
אבל כדי שתהיה לך עבודה טובה- אתהיכול לנסות ליצור קשר עם רופא או אחות במרפאת סוכרת באזור מגוריך ולראות אם יסכמו לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לצוות הרופאים.
מקס09/12/2008לא שמתי לב סליחה. וכן ניסיתי אבל הם לא מוכנים לקבל אןתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התגובה הקודמת
מקס09/12/2008באמת שניסינו וגם בבתי חולים של נהריה זיו(בצפת) וגם בר''מבם. אתם בתוחים שעין לככם שום דרך לכוון למעמר בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)