מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת המשאבהדני20/11/2008
שלום מעוניין להחליף את המשאבה בזריקות אינסולין אילו טיפולים מחליפים משאבה בלי יותר מדי התעסקות? ותוצאות דומות? אני עם סכרת 1. אשמח לעצות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן דני
שרון20/11/2008אם אתה מעוניין לעבור לאינסולין מוזרק, יש הרבה אפשרויות טיפול עבורך. יש הרבה טיפולים שההתעסקות בהן היא מאוד נמוכה, כמו למשל הלנטוס, שאותו אתה מזריק פעם אחת ביום בלבד. אני לא בטוח אם זו כוונתך, אבל אם כן, אז שווה לך לבדוק את הנושא. מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין23/11/2008שלום,
סוכרת סוג 1 היא סוכרת בה הגוף אינו מייצר לבד אינסולין. הטיפול הטוב ביותר הוא משאבת אינסולין או טיפול בהזרקות אינסולין -לרוב זריקה אחת של אינסולין בסיסי עם תוספת של אינסולין קצר טווח לארוחות, לאחרונה יש אפשרות גם לטפל בשילובים של אינסולינים מעורבים.
אבל כל מקרה לגופו, עלייך להתייעץ עם רופא הסוכרת שלך, ואני ממליצה לך להיות במעקב במרפאת סוכרת רב צוותית- ייתכן ותוכל להעזר גם ביתר חברי הצוות למעט הרופא, לעזרה כיצד להתמודד עם המחלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)