החלפת המשאבה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• החלפת המשאבה
    דני
    20/11/2008

שלום מעוניין להחליף את המשאבה בזריקות אינסולין אילו טיפולים מחליפים משאבה בלי יותר מדי התעסקות? ותוצאות דומות? אני עם סכרת 1. אשמח לעצות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת המשאבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהלן דני

שרון
    20/11/2008

אם אתה מעוניין לעבור לאינסולין מוזרק, יש הרבה אפשרויות טיפול עבורך. יש הרבה טיפולים שההתעסקות בהן היא מאוד נמוכה, כמו למשל הלנטוס, שאותו אתה מזריק פעם אחת ביום בלבד. אני לא בטוח אם זו כוונתך, אבל אם כן, אז שווה לך לבדוק את הנושא. מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    23/11/2008

שלום,
    סוכרת סוג 1 היא סוכרת בה הגוף אינו מייצר לבד אינסולין. הטיפול הטוב ביותר הוא משאבת אינסולין או טיפול בהזרקות אינסולין -לרוב זריקה אחת של אינסולין בסיסי עם תוספת של אינסולין קצר טווח לארוחות, לאחרונה יש אפשרות גם לטפל בשילובים של אינסולינים מעורבים.
    אבל כל מקרה לגופו, עלייך להתייעץ עם רופא הסוכרת שלך, ואני ממליצה לך להיות במעקב במרפאת סוכרת רב צוותית- ייתכן ותוכל להעזר גם ביתר חברי הצוות למעט הרופא, לעזרה כיצד להתמודד עם המחלה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו