הזרקת אינסולין וסוגי מזרקים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הזרקת אינסולין וסוגי מזרקים
    דני מור
    26/11/2008

אני בשלב של מעבר להזרקת אינסולין, כי אני כבר כמה חודשים לא ממש מאוזנת (טופלתי בכדורים) אני ממש מפחדת מההזרקות ורציתי לשאול אם יש מזרקים חדישים שהם ממש דקים ולא מכאיבים וגם לשאול אם כל מזרק או עט חייב להיות בשימוש עם סוג האינסולין שאיתו הוא מגיע.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעמי

ד''ר דיב דאוד
    26/11/2008

נראה כי את מבוהלת מספיק מהרעיון. לכן אני מציע כי תשבי עם הצוות הרפואי המטפל בו, לשטוח בפניו את פחדיו, ולשמוע כיצד להתגבר עליהם. אין בשאלותייך כאן להקל על פחדיך שהם לגיטימיים, אך בתור כזו, את לא עשויה למצוא מזור מחוץ למסגרת המטפלת בך. אחרי שתזריקי פעם ראשונה תביני למה כוונתי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עטים שבכלל לא מכאיבים

אריק
    01/12/2008

אני למשל משתמש בסולוסטאר, שהוא עט מצוין שלא כואב כלל. הוא מתאים רק לאינסולין לנטוס, אז אם את עוברת מכדורים אולי שווה לעבור אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו