אך מתמדדים בסכרת אחרי עשרים שנה ?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אך מתמדדים בסכרת אחרי עשרים שנה ?
    Z.D
    01/12/2008

לפורום שלום רב . אני חולה סכרת כעשרים שנה בהתחלה טופלתי בכדורים גלובן וגלוקופז התרופות לא עזרז לי .אבל עשיתי דיאטה וזה לא עזר לי במיוחד.לפני בערך כמה כמה שנים עברתי לטיפול באינסולין 3+28 humalog ביום וגם lantus 18+1 בלילה וגם 3 גלוקופז ביום.הסכרת גרמה להתקף לב ולחסמות בכלי דם .ולוירופטיה.ואני לא מצליח לאזן את הסכרת . על מנת למנוע הדרדרות במצבי . אם יש טיפול יותר טוב? מבקש יעןץ מה לעשות למצבי זה בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ZD

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    03/12/2008

שלום
    אין זההמקום לענות לשאלתך בפורום זה
    ממליצהעל המשך טיפול במרפאת סוכרת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתך לא ברורה לי

Z.D
    03/12/2008

לד"ר רונית קלמנוביץ -דיקשטין שלום רב. כתבת לי בתשובתך אין זה המקום לענות לענות על שאלתך בפורם זה. התשובה לא ברורה לי . ואם את יכולה לפרט לי. ואם יש פורם אחר . תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ZD

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    03/12/2008

שלום,
    כוונתי היא ששאלתך היא מאד ספציפית וכדי לתת תשובה טובה יש לקבל היסטוריה רפואית, לעבור על כל התיק הרפואי שלך, לבדוק אותך (כולל בדיקה של אזורי ההזרקה וטכניקת ההזרקה) לראות מה רצונותיך מבחינת הטיפול, מה סדר יומך, מה הרגלי החיים שלך ועוד אספקטים רבים נוספים שמשפיעים על הטיפול. הטיפול לחולה הסוכרתי במיוחד לזה המטופל באינסולין הוא טיפול שמותאם לו אישית ("כמו תפירת חליפה") אינסולין אחד או שיטת טיפול אחת יכולה להתאים למישהו אחד ופחות להתאים למישהו אחר. במרפאת סוכרת יוכלו לנסות למצוא פתרון שהכי יתאים לך.
    -מקווה שהיבהרתי את עצמי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכתב תודה

Z.D
    03/12/2008

לד"ר רונית קלמנוביץ - דיקשטין ברצוני להודות לך על תשובתך . ולך אישית כל הכבוד על הכל ת ו ד ה ר ב ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו