תוצאות בדיקה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקה
    משה
    18/12/2008

שלום לכולם, אני בן 31 ללא עודף משקל ועוסק בפעילות גופנית באופן קבוע. לאחרונה בבדיקות דם שיגרתיות התגלה כי רמות הסוכר שלי לאחר צום הם 95 (כל שאר הפרמטרים היו בסדר גמור) ליתר בטיוחת הרופא נתן לי לעשות בדיקת HEMOGLOBIN A1C שיצאה 6.1. לפי המעבדה של קופ"ח שביצעתי 6.1 זה בטווח הנורמה (אולם בחלק הגבוה, אבל עדיין בנורמה) לפי מה שקראתי באתר (וחישוב דרך האתר) תוצאה של 6.1 הנה שוות ערך לערך של 128 סוכר בדם, מה זה אומר? שבמשך היום ערך הסוכר הממוצע שלי הוא 128 (שזה הגיוני כי במשך היום אני בד"כ אוכל מידיי פעם) או שזה לא בסדר (כי זה בתחום העליון) מצד שני מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מבצע בדיקה זו, האם יכול להיות שאצלי הערך הזה תמיד יהיה בקצה הסקאלה? אני קצת לחוץ מהתוצאה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משה

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    20/12/2008

כל הכבוד על הערנות. אני ממליצה לך להשלים את הברור בהעמסת סוכר של 75 גרם. . וכמובן לשמור על אורח חיים בריא. (תזונה נכונה, משקל נכון פעילות גופנית והורדת מתחים)
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו