מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלטרוקסין ותוסף ויטמיןאני21/12/2008
אני בת 31, מטופלת באלטרוקסין קרוב ל-12 שנים. עד לאחרונה מאוזנת. (בדיקת דם מלפני חודשיים, כמו בדיקות דם תקופתיות קודמות, TSH 1.16, T3 4.09). לפני כחודשיים אותרה אצלי אוסטאופמיה, ובעקבותיה הומלץ לי ליטול תוסף סידן וויטמין D. התחלתי קבוע לקחת 1200 יחידות ויטמין D + תוסף מולטימינראל. בדיקת הדם האחרונה העלתה שבאופן פתאומי הבלוטה יצאה מהאיזון!! ועכשיו TSH עומד על 4.54 ו-T3 3.4. קשה לי להאמין שהשינוי הוא מקרי ולא קשור לתוספי הויטמינים... (בייחוד שכבר כמה שנים רצופות מאוזנת...) מה עושה עכשיו?? (מעדיפה שלא להעלות את מינון האלטרוקסין, גם כך גבוה למדיי... 900 מ"ג לשבוע..) האם יכול להיות שתוספי הויטמינים חוסמים את ספיגת האלטרוקסין? האם אחד הרכיבים של תוסף המולטימינראל הוא בעייתי?? (המולטימינראל מורכב גם מאצת ים... אולי זה העניין??) האם להפריד בזמני הנטילה יכול לעזור? האם התופעה הזו מוכרת? אשמח מאוד לתשובות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר דיב דאוד22/12/2008ייתכן שהסברה שאת מעלה נכונה. האם כדאי לבטל אחד מהם בגלל השני? ספק, אך תראי אם הוספת הויטמינים אכן נחוצה. בסוף, הפרדה ביניהם עשויה להועיל. תנסי! אין בזה פסול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)