סכרת סוג 2 והריון שלישי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת סוג 2 והריון שלישי
    נתי
    22/12/2008

אני בת 31 בעלת שחלות פוליציסטיות וחולת סכרת סוג 2 כבר 7 שנים. יש לי שני ילדים ועכשיו אני בתחילת ההריון השלישי. נוטלת באופן קבוע שני גלוקומין ביום ומאוזנת יפה. בהריון הראשון נטלתי גלוקומין עד השבוע ה13 ועברתי לאינסולין למיניו. היה לי קושי לאזן את עצמי ובעיקר סבלתי מאירועים של היפו והעוברית הייתה קטנה ובעלת פער בגדילה. לבסוף נולדה 2450 בזירוז שהסתיים בניתוח קיסרי בשבוע 38. בהריון השני נטלתי גלוקומין לאורך כל ההריון לאור המלצת הרופאים במרכז לבריאות האשה בראשלצ וההריון היה מאוזן יותר וכך גם העובר. בני נולד בשבוע 40, במשקל 3150 לאחר ירידת מים מקוניאליים, גם בניתוח קיסרי לצערי. שאלתי היא : מה לעשות בהריון הנוכחי? עוד לא הגעתי לייעוץ במרפאת הסכרת והאנדו בראשון והייתי רוצה לדעת האם המחקרים היום עדיין תומכים בהמלצה ליטול גלוקומין לאורך כל ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת סוג 2 והריון שלישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתי

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    23/12/2008

מהידוע לי, הטיפול העדיף בהריון הוא אינסולין. אך אינני מתעסקת עם נשים בהריון. בכל מקרה עלייך להיות במעקב של מרפאת הריון בסיכון גובה בהקדם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו