תת תפקוד של בלוטת התריס - החמרה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת תפקוד של בלוטת התריס - החמרה
    נורה
    24/07/2007

צהריים טובים פרופסור!

לפני מספר ימים התייעצתי איתך בנוגע לתוצאות TSH. שוחחתי עם רופאת המשפחה שלי והעלינו מינון של אלטרוקסין, כעת משעברו שבועיים ערכתי שוב בדיקת דם והתוצאה יצאה TSH= 33.92
    מאוד גבוההההה, אף פעם לא הגעתי לערכים כאלו ואני מניחה שלהריון יש קשר הדוק בעניין זה.
    הבעיה היא כזאת (אני מניחה שאתה מודע לה), אין תורים לאנדוקרינולוג (התור הכי קרוב שנקבע לי הוא ל3 לספטמבר) וכעת יש שביתה, אין עם מי לדבר. שוחחתי שוב עם הרופאת משפחה והיא אמרה לי להעלות את המינון עוד.
    עד עכשיו לקחתי 100 מ"ג ל4 ימים ו-150 ל-3 ימים וכעת היא הוסיפה לי עוד יום אחד של 150 מ"ג.
    אנא ממך, חווה דעתך על המינונים, מה אני יכולה לעשות במצב כזה?
    אודה לכל תשובה,
    יום נעים,
    נורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת תפקוד של בלוטת התריס - החמרה

פרופ' רפאל לובושיצקי
    24/07/2007

תודה על פנייתך. למרות השביתה והתורים הארוכים,באם הנך בכללית מושלם תוכלי להתייעץ עם אנדוקרינולוג לבחירתך בהקדם. די קשה לאזן ולטפל דרך המייל ולכן אני חושב שתזדקקי ליעוץ מקצועי ולהכוונה במהלך ההריון כך שתהיי גם מאוזנת וגם רגועה.
    בברכה,
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לו רק הייתי קרובה לעפולה....

נורה
    24/07/2007

תודה רבה על תשובתך,
    לצערי אין אפשרות להקדים את התור בכללית והאופציה האחרונה נשארה הדרך הפרטית דרך המושלם. רק לא ברור לי מה יוכל לעשות הרופא בפגישת יעוץ אחת ... (ניתנות 3 לאורך שנה).
    שוב תודה על הנכונות לעזור,
    נורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו