תת פעילות והשימוטו

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת פעילות והשימוטו
    ענת
    07/01/2009

בת 54, מטופלת באלטרוקצין 50 יום יום ופעמיים בשבוע 100 מ"ג. וכן לוקחת יום יום כדור ויטמינים שנקרא: ויטהקל+ברזל+מינרלים. אודה על התייחסותכם לתוצאות הבדיקות שקיבלתי: ויטמין D25-OH = 41.4 TSH = 5.86 כלורסטרול = 266.1 כלורסטרול LDL = 151.6 כלורסטרול HDL = 99 פוטסיום = 5.7 קראטינין סמפל = 150.1 LDH = 615 GGT = 40 GPT = 39 GOT = 34

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות והשימוטו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

ענת
    08/01/2009

אני לא מבינה איך יש לי חוסר בויטמין D-25, כי אני יום יום מקפידה לקחת כדור שנקרא: ויטהקל+Dּמינרלים, אז אולי כדאי להפסיק לקחת את הכדור הזה כי ממילא הוא לא עזר. שמעתי היום שיש טיפול שמטפטפים 5 טיפות על לחם וזה מעלה את רמת הויטמנים. תודה על העזרה שאקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    10/01/2009

קודם כל אין סיבה לדאגה.
    אבל בקשר לממצאים ספציפים- חזרי לרופא שהפנה אותך לבדיקה. (הדבר תלוי בתרופות אותן את נוטלת, מחלות רקע, גורמי סכון וכו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו