השמנה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• השמנה
    טל
    08/01/2009

שלום , אני נוטלת אלטרוקסין בשל היפותירואיזם כבר 12 שנה, אני בת 35. אני מאוזנת לפי בדיקות הדם. לאחרונה בתוך חודשיים עליתי 6 קילו. לא אוכלת יותר ממה שאכלתי ואין שינוי בהרגלי ספורט וכדומה. מה יכולה להיות הסיבה? מה כדאי לבדוק מבחינה הורמונלית? העליה במשקל מתבטאת רק בבטן ובמותניים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• s/a/

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    10/01/2009

שלום,
    אחת מסיבות לעליה במשקל יכולה בהחלט להיות תת תריסיות- אך יש עוד סיבות רבות. גשי לרופא המשפחה לבדיקה מקיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להשמנה

טל
    10/01/2009

תודה במקרה אני מקלידה תוך כדי המענה... הייתי פוליציסטית "רדומה" (התסמינים נעלמו ב-4 שנים האחרונות) יכול להיות שזה התעורר? בחודשיים האחרונים הופיעו ציסטות בשחלות שלא נעלמות, יש קשר להשמנה? כי בלוטת התריס בבדיקת דם מאוזנת. תודה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

טל
    13/01/2009

אשמח לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו