העמסת סוכר בהריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר בהריון
    רמית
    24/01/2009

שלום רב לפני כמה ימים עברתי בדיקת העמסת סוכר (100 ג') לגילוי סכרת הריונית. יש לי שתי שאלות: אחת- אחרי בדיקת הסקר (50 ג') התחלתי כבר בדיאטה דלת סוכרים. בדיעבד הבנתי שזה לא היה רעיון כל כך טוב מאחר וזה עלול לשבש את התוצאות. התוצאות שלי היו טובות (83, 142, 121, 38) השאלה היא האם הדיאטה יכולה לשנות את התוצאות עד כדי כך שגם עם תוצאות כאלו יכול להיות שאני עם סוכרת? ומה כדאי לי לעשות? השאלה השניה היא האם ירידה כזו ברמת הסוכר (ערך של 38) לא מסכנת את העובר? מלבד התחושה הנוראית שהייתה לי שכללה הזעה ורעידות באצבעות הידיים האם זה לא מסוכן להעביר את הגוף כזו טלטלה שכוללת צום ממושך, כמות מטורפת של סוכר והמשך צום, ביחוד לנשים שחשודות כסובלות מסוכרת? האם אין דרך אחרת? אציין רק שבהריון קודם ירד לי הסוכר לרמה של 42 ואני לא מעוניינת לעבור את הבדיקה הזו פעם נוספת!!! תודה רבה רמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמית

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    24/01/2009

אני ממליצה לך להתייעץ עם הגניקולוג המטפל, וכן להיות במעקב של דיאטנית.
    כמו כן אחרי הלידנ לבצע העמסת סוכר רגילה לשלילת סוכרת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו