האם צריך מכון כושר מיוחד?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם צריך מכון כושר מיוחד?
    קרולין(כינוי)
    01/02/2009

כחברה לחולה סכרת המחובר למשאבת אינסולין הנני חרדה מכוון שבשלושה חודשים האחרונים חברי עלה כ 9 קילו למרות שבכלל היה צריך להוריד 15 קילו. השאלה שלי האם צריך ללכת למכון כושר מיוחד עם מאמן שמבין בסכרת? ועם יש מכון כושר ידוע שכולם הולכים אליו???????? אשמח עם תעזרו לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם צריך מכון כושר מיוחד?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית בסוכרת

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    04/02/2009

ללא ספק החבר שלך צריך להתייעץ עם האנדוקרינולוג אשר מטפל בו לבדוק האם ניתן למנוע את העליה במשקל ואף לגרום לירידה מתונה במשקל. צריך לראות אם אינו עושה היפוגליקמיות לעיתים קרוובות וכיצד הדיאטה.
    ככלל לרוב לא יורדים במשקל מפעילות גופנית בלבד אלא חשוב לבצע פעילות גופנית יחד עם שינוי בהרגלי אכילה. לגבי פעילות גופנית לחולה סוכרת, הליכה הנה פעילות בריאה וטובה ובמידה ואמורים לבצע פעילות גופנית מאומצת יותר כדאי לבצע מבחן מאמץ.
    על כל הדברים הללו החבר שלך צריך לדבר עם האנדקורינולוג שמטפל בו ומכיר אותו היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצות מיוחדות לסכרת

מיגאלה אלרם
    10/03/2009

חברה שלי שלחה את אמא שלה שלסבלה מסכרת לWINLIFE בוינגיט. התוצאות היו מצוינות ברמת דיאה והליכה. כמ ו כן יש שם קבוצה של סובלי סכרת שעושים יחד ספורט מצוין. יש אתר באינטרנט. מכאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו