בת 24 סובלת משיעור יתר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בת 24 סובלת משיעור יתר
    אביה
    02/02/2009

שלום,
    אני בת 24 וסובלת משיעור יתר.במשך 3.5 שנים נטלתי גלולות דיאנה בתחילה בתוספת אנדרוקור.
    העניין הוא שבמשך כל הזמן הזה לא ראיתי שינוי ולכן החלטתי להפסיק.
    לפני שהחלתי ליטול את הגלולות רמת הטסטוסטרון הייתה 1.7 שאלתי היא האם רמה זו נורמאלית או גבוהה?ומה עוד ניתן לעשות כדי להפחית את השיעור כי לאחר נטילת הגלולות רמת הטסטוסטרון הייתה 0.01 אבל עדיין לא היו תוצאות.
    האם גלולה יכולה לדלל את השיעור או רק לגרום להאטת קצב צמיחת השערה?ומה עושים אם דיאנה לא עוזרת?
    אנא עזור לי,
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 24 סובלת משיעור יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    04/02/2009

שלום
    האם הבעיה היא רק שיעור יתר או גם מחזור לא סדיר.
    באיזו יחידות רמת טסטוסטרון?
    אני יכולה לומר שעצם העובדה שעם טיפול בגלולות חלה ירידה משמעותית לרמת הטסטוסטרון מדובר בבעיה פונקיונלית ולא גידולית.
    הטיפול בגלולות למניעת הריון עוזורת להפחית שיעור בכך שמורידות את רמות הטסטוסטרון ולDIANE וYASSIMIN ישנו מרכיב אשר אף הוא עוזר להפחתת שיעור.
    טיפול קוסמטי במקביל עוזר אך ברור שעם הפסקת טיפול בגלולות קיימת חזרה של השיעור.
    השילוב של גלולות וטיפול קוסמטי הנו המוצלח ביותר לדעתי.
    תתייעצי עם אנדוקרינולוג בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אביה
    05/02/2009

הבעיה היא שיעור יתר בלבד,אני מקבלת מחזור מגיל כמעט 13 והוא תמיד היה סדיר. לא הבנתי מה הכוונה לאיזה יחידות טסטוסטרון? וגם מה הכוונה לבעיה פונקיונלית? יש לציין כי עם הגלולות עשיתי טיפולי לייזר אך ללא הועיל,לפני הטיפול לא היו לי שערות בצוואר וכעת יש לי. התייעצתי עם אנדוקרינולוג אך הוא הסתמך רק על בדיקות הדם,האם ישנן בדיקות נוספות שניתן לבצע? כעת אני 4 חודשים ללא הגלולות והפנים שלי מתמלאות פצעים מוגלתיים באיזור הלחי והסנטר אפילו קצת במצח.האם זה בגלל שהגוף מתנקה מהגלולות?כי לפני הגלולות לא סבלתי מפצעים כלל. האם גלולות גורמות רק להאטת קצב צמיחת השערה או שהן גורמות לדילול השערות? שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו