מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 24 סובלת משיעור יתראביה02/02/2009
שלום,
אני בת 24 וסובלת משיעור יתר.במשך 3.5 שנים נטלתי גלולות דיאנה בתחילה בתוספת אנדרוקור.
העניין הוא שבמשך כל הזמן הזה לא ראיתי שינוי ולכן החלטתי להפסיק.
לפני שהחלתי ליטול את הגלולות רמת הטסטוסטרון הייתה 1.7 שאלתי היא האם רמה זו נורמאלית או גבוהה?ומה עוד ניתן לעשות כדי להפחית את השיעור כי לאחר נטילת הגלולות רמת הטסטוסטרון הייתה 0.01 אבל עדיין לא היו תוצאות.
האם גלולה יכולה לדלל את השיעור או רק לגרום להאטת קצב צמיחת השערה?ומה עושים אם דיאנה לא עוזרת?
אנא עזור לי,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
ד``ר רוזני אברמוף-נס04/02/2009שלום
האם הבעיה היא רק שיעור יתר או גם מחזור לא סדיר.
באיזו יחידות רמת טסטוסטרון?
אני יכולה לומר שעצם העובדה שעם טיפול בגלולות חלה ירידה משמעותית לרמת הטסטוסטרון מדובר בבעיה פונקיונלית ולא גידולית.
הטיפול בגלולות למניעת הריון עוזורת להפחית שיעור בכך שמורידות את רמות הטסטוסטרון ולDIANE וYASSIMIN ישנו מרכיב אשר אף הוא עוזר להפחתת שיעור.
טיפול קוסמטי במקביל עוזר אך ברור שעם הפסקת טיפול בגלולות קיימת חזרה של השיעור.
השילוב של גלולות וטיפול קוסמטי הנו המוצלח ביותר לדעתי.
תתייעצי עם אנדוקרינולוג בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אביה05/02/2009הבעיה היא שיעור יתר בלבד,אני מקבלת מחזור מגיל כמעט 13 והוא תמיד היה סדיר. לא הבנתי מה הכוונה לאיזה יחידות טסטוסטרון? וגם מה הכוונה לבעיה פונקיונלית? יש לציין כי עם הגלולות עשיתי טיפולי לייזר אך ללא הועיל,לפני הטיפול לא היו לי שערות בצוואר וכעת יש לי. התייעצתי עם אנדוקרינולוג אך הוא הסתמך רק על בדיקות הדם,האם ישנן בדיקות נוספות שניתן לבצע? כעת אני 4 חודשים ללא הגלולות והפנים שלי מתמלאות פצעים מוגלתיים באיזור הלחי והסנטר אפילו קצת במצח.האם זה בגלל שהגוף מתנקה מהגלולות?כי לפני הגלולות לא סבלתי מפצעים כלל. האם גלולות גורמות רק להאטת קצב צמיחת השערה או שהן גורמות לדילול השערות? שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)