מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר לבייאטהאבי15/02/2009
שלום, אני מקבל כעשר שנים גלוקופג' לטיפול בסכרת סוג 2 שהתגלתה בשנת 1999 לאחר דלקת חריפה בלבלב. רמות הסוכר שלי כיום נעות תחום הערכים 90-150 ןאני נוטל שני כדורי גלוקופג' ביום, בנוסף אני סובל מהשמנה ניכרת ובחודש האחרון הוספתי למשקלי כארבעה ק"ג. רופאת המשפחה שלי המליצה היום על הוספת בייאטה (byetta) בהזרקה. האם לעובדה שהייתה לי דלקת חריפה בלבלב יש משמעות לגבי השימוש בבייאטה? האם יש שיקולים אחרים שעלי לקחת בחשבון? אשמח לשמוע דעות בעד ונגד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביאטה ודלקת של הלבלב
ד``ר רוזני אברמוף-נס15/02/2009לשאלה ששאלת אין בעצם תשובה חד משמעית.
היו דווחים של דלקת של הלבלב אצל חולים שטופלו בביאטה וקיימת אזהרה במוצר להפסיק טיפול במידה ומופיעים כאבי בטן. לך היה בעבר דלקת של הלבלב, ברור שללא קשר לביאטה.
לא קיימת הוראת נגד לטיפול בביאטה אך לדעתי עד שיתברר יותר אם קיים קשר בין השניים, ובמידה ולא היה מדובר בדלקת של הלבלב על רקע של אבני מרה ומאז נותחת, לא הייתי ממליצה במקרה זה על טיפול בביאטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)