האם זו סוכרת, ואיך ממשיכים מכאן?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם זו סוכרת, ואיך ממשיכים מכאן?
    מיכל
    17/02/2009

שלום רב לך ד"ר, בבדיקת מעבדה מהיום, גיליתי שרמת הסוכר אצלי היא 133. אני בשוק, אני בת 40+, אוכלת רק מזון בריאות ( צמחונית כ-20 שנה), עושה ספורט 3 פעמים בשבוע, לא שמנה, מלאת אנרגיה ושמחת חיים. אין סוכרת במשפחה. הדבר היחידי שעולה לי בראש הוא, דלקת חניכיים כמעט כרונית שמטופלת כעת. האם זו סוכרת? מה את ממליצה לאכול. והאם כדורים שרופא ייתן לי יאזנו אותי. שאלה נוספת רמת המונוציטים היא 0.8 (סומן לי באדום מפחיד). האם מדובר בכדוריות הלבנות, ואיך משפרים. אגב, לאחרונה אני סובלת מאף סתום, הרופא שאב לי כמות לא נעימה של גודש פלוס מוגלה (סליחה על התאור הלא נעים), הדלקת הזו השפיעה, והאם כעת כשזה הוצא, יש סיכוי לעלייה. בתודה חמה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    18/02/2009

1. ערכי סוכר בצום מעל 125 (ז"א מ126 ואילך) מוגדרים כסוכרת.
    במידה ואת סובלת כעת מדלקת יתכן והסוכר מעט גובה מהרגיל וצריך לחזור על הבדיקה כאשר תבריאי ובמידה ועדיין מעל 125 ואז סוכרת.
    לגבי השאלות של ס"ד וטיפול של סוכרת: כדאי להתעייץ עם רופא המשפחה או אנדוקרינולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו