קורטיזול

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• קורטיזול
    טל
    18/02/2009

שלום אני בת 35.5. סובלת מתת תריסיות ומאוזנת ע"י אלטרוקסין, פוליציסטית שהיתה "רדומה" והתסמונת חזרה שוב... לאור ההשמנה הפתאומית נעשה פרופיל הורמונלי מלא. אינסולין, סוכר, איסוף שתן תקין. הבדיקה היחידה שאינה תקינה היא קורטיזול ברוק. קורטיזול ברוק בלילה יצא כמעט 0.6 MCG/100ML שזה גבוה מהטווח. על מה הדבר מעיד? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורטיזול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גקורטיזול

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    18/02/2009

בדיקת קורטיזול ברוק בלילה כדי לשלול עודף קורטיזול בגוף (תסמונת CUSHING ) אשר יכולה לגרום לעליה במשקל ולתסמונת השחלות הפוליציסטיות.
    הסיבה לעליית הקורטיזול צריכה להיות מבוררת ע"י אנדוקרינולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורטיזול ברוק

טל
    18/02/2009

תודה. כל הבדיקות תקינות ורק זו לא. יש לי השמנה ופוליציסטיות , אבל מה גורם למה ? האם בדיקה אחת שאינה תקינה מעידה על משהו? מה עושים עכשיו? יש לי תור לאנדו אבל רק עוד שלושה שבועות ואני קצת מודאגת מכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו