משהו מוזר מאוד

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר מאוד
    נעמה
    22/02/2009

בהריון שבוע 17 אני לוקחת 550 מק"ג אלתרוקסין בשבוע. ראשון שני שלישי רביעי חמישי 100, ושישי 50 ,ושבת כלום. את המינון הזה אני לוקחת כבר שבועיים. ביום רביעי שעבר עשיתי בדיקת דם (אחרי שלקחתי ראשון שני שלישי 100) ויצא:1.58 TSH T4 12.50 שזה מצויין. ביום ראשון (ארבעה ימים אחרי)עשיתי שוב בדיקת דם ויצא:TSH 1.50 T4 10.20 האם הירידה ב T4 קשורה לעובדה שביום שישי אני לוקחת רק 50 וביום שבת לא לוקחת בכלל ? אולי זה מראה שיש צורך להגדיל את המינון בשישי שבת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבר היחיד המוזר זה שאת נבדקת כל

עדי
    24/02/2009

שלושה או ארבעה ימים ולא מקשיבה לייעוץ שניתן לך שוב ושוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקודי בלוטת תריס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    24/02/2009

באיזון תפקודי בלוטת תריס צריך להתייחס לTSH.
    במידה ובדיקת הדם מבוצעת כשעה לאחר נטילת הכדור של ELTROXIN יתכן מעט עליה בFT4 אך לרוב הרמה הנה יציבה בדם .
    מאחר וTSH תקין אז אין צורך בשינוי טיפולי אשר בכל מקרה לא נעשה לרוב ע"י רמת FT4.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו