מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותנעמה01/03/2009
אני רוצה לדעת אם כדאי לדבר עם הרופא על העלאה במינון האלתרוקסין : המינון שאני לוקחת היום הוא 550 מק"ג. ראשון 100, שני 100, שלישי 100, רביעי 100, חמישי 100, שישי:50, שבת:כלום. שמתי לב כבר במשך שבועיים שכל פעם שאני עושה בדיקת דם ביום ראשון בבוקר לפני לקיחת הכדור כמובן ה T4 בחלק התחתון של הנורמה TSH תקין TSH :1.88 ,1.50 ,1.21 T4: 10.35 ,10.20 ,9.06 (הנורמה 7:00 - 17:00) ובימי חמישי כשאני עושה בדיקת דם ה TSH תקין וה T4 גם תקין : TSH: 2.08, 1.22, 1.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך :
נעמה01/03/2009T4: 11.62, 12.46, 11.17 למה בימי ראשון ה T4 בגבול התחתון של הנורמה ובימי חמישי ה T4 באמצע הנורמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות
ד``ר רוזני אברמוף-נס01/03/2009המדד לאיזון תפקודי בלוטת תריס הנו הTSH ומחצית החיים של T4 הנו 7 ימים ולכן ניתן לקחת מינונים שונים במשך השבוע ועדיין להגיע לרמות טובות של FT4.
במידה ואת נוטלת את הכדור לפני בדיקת הדם (כשעה לפני כן) יתכן וקיימת עליה קלה של FT4 אך אין זה משנה מאחר והTSH כל הזמן תקין. את יכולה לנסות לחלקת את הטיפול בצורה שווה יותר במשך השבוע תוך שמירה על אותו מינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התושבה אני רק רוצה לציין
נעמה01/03/2009שכל הזמן שאני עושה בדיקת אני עושה את הבדיקה לפני נטילת הכדור של הבוקר ולא אחרי אז יכולה להיות בכל זאת הסיבה שהT4 בימי ראשון בגבול התחתון של הנורמה ובימי חמישי באמצע הנורמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)