סידן + D

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סידן + D
    לני
    03/03/2009

ד.נ. הומלץ לי ליטול כ-1000 מ"ג סידן. אבקש לדעת האם זה בסדר ליטול כדור אחד של קלטרייט (600 מ"ג) והשני - מולטיוויטמין המכיל 450 מ"ג סידן (בין השאר)? כל זה, כמובן, בנוסף לסידן שאני מקבל מתזונתי, שהיא עתירת סידן. ושאלה דומה - לגבי ויטמין די ( במולטיוויטמין יש גם 400 יחב"ל של ויטמין די). לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידן + D

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן וויטמין D

ד''ר זהר לנדאו
    03/03/2009

שלום רב,
    לאנשים רבים בישראל ובעולם המערבי רמה נמוכה יחסית של ויטמין D. כדי לקבוע את המינון לו את זקוקה יש צורך בבדיקת רמת הויטמין. לגבי הסידן המינון שאת מזכירה הינו המלצה כללית. במקרים של בעיות ספיגה, נטילת תרופות נוספות (כמו סטרואידים) ובעיות אחרות יש צורך לעיתים במינונים גבוהים יותר.
    כדאי לפנות לרופא המטפל להתייעץ עימו לגבי המינון המומלץ לך לאור מצבך הבריאותי.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן, די, ומולטיוויטמין

לני
    04/03/2009

ד.נ. נראה שלא הצלחתי להבהיר את שאלתי. אנסה לחדד אותה. ובכן, ראשית, לא שאלתי לגבי המינון. אדרבה. ציינתי בפירוט את המינון שהומלץ לי, ומי שהמליץ עליו היה רופאי. שנית, אין מדובר במקרה שלי בהמלצה כללית, אלא בהמלצה ספציפית שנועדה לי אישית, על בסיס בדיקתי, מצבי ונתוניי האישיים. שלישית, אין מדובר במקרה שלי בסטירואידים וכו'. שאלתי עסקה אך ורק באפשרות לשלב את התוסף הייעודי עם אותו מינרל הכלול במולטיוויטמין, דהיינו באפשרות להפחית את מינון התוסף הייעודי על בסיס התחשבות בעובדה שאותו מינרל כבר כלול, במינון שציינתי, במולטיוויטמין. בתקווה שהבהרתי את שאלתי, אודה על תשובתך. לני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת סידן

ד''ר זהר לנדאו
    04/03/2009

שלום רב,
    כל עוד את מקבלת את המינון המומלץ בסך הכל ניתן לשלב את התכשירים כפי שציינת.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו