פרילק

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פרילק
    נרקיס
    10/03/2009

שלום, אני 9 חודשים אחרי לידה והפסקתי כעת להניק, פעם אחת בלבד היה לי מחזור אחרי הלידה ומאז הפסיק, התחלתי בהמלצת רופא לקחת פרילק להורדת פרולקטין גבוה אצלי (2800) שהיה גם לפני הלידה וגם אז טופלתי בפרילק וכך נכנסתי להריון אני כבר שבוע וחצי לוקחת כדור ליום אך יש לי קצת לחצים בבטן התחתונה,ןגם אני מרגישה שהבטן תפחה קצת ,המחזור עדיין לא הופיע, האם אלו תופעות לוואי מקובלות? (הכאבים לא נוראיים ולא כל היום) לפני הלידה לא היו לי תופעות אלו, האם כדאי להחליף לכדורים אחרים (כגון קבותרים.. )הרופא שלי אמר לי שזה אותו הדבר כמעט וכי מדובר בנוחות של הכדור(או פרילק יום יום או קבותרים פעם בשבוע) אך הקבותרים עולה מאוד יקר ואילו הפרילק זול. ועוד שאלה קטנה- קראתי מאמר שהפרילק מסוכן לשימוש ושבמקומו הוצאו כדורים אחרים, מה לעשות ..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרילק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה---

נרקיס
    11/03/2009

בעקבות הכדור יש לי הרבה הפרשות , האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרקיס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    11/03/2009

ערכים גבוהים של PRL יכולים להתאים לPROLACTINOMA . והטיפול כפי שקיבלת הנו PARILAC במידה ורוצים להכנס להריון ובמידה ולא ניתן לטפל בDOSTINEX אשר הנו טיפול נוח יותר ועם פחות תופעות לוואי.
    כמובן שיש מקום לבצע הדמיה של יותרת המוח במידה וזה לא בוצעה בעבר ולעבור בירור מסודר אצל אנדוקרינוגלו אשר אני מתארת לעצמי שעברת.
    האזהרות לגבי טיפול בCABOTRIM הם לגבי חולי PARKINSON אשר קבלו מינונים מאד גדולים של התרופה אך לא לטיפול בHYPERPROLACTINEMIA .
    איני רואה קשר בין PARILAC להפרשות וגינליות. כדאי להבדק אצל גינקולוג (אלא אם כן אלו הפרשות מימיות המאפיינות התקופה שסביב הביוץ)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עזרתם לי מאוד

נרקיס
    11/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו