מניעת סוכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מניעת סוכרת
    שגית
    15/03/2009

שלום האם זה נכון שיש אפשרות למנוע סוכרת? כי מישהו אמר לי שזה בעיקר גנטי. בהנחה שלא רק הגנטיקה קובעת, האם ההשפעה היא מצטברת? כלומר, אם הבדיקות שלי מראות רמת כולסטרול, שומנים בדם וסוכר תקינים. אבל אני אוכלת שוקולד וגלידות (לא בהגזמה פראית אבל גם ללא בקרה רצינית. אני יכולה להגיע במצטבר ל-400 גרם שוקולד מריר בשבוע. ובקיץ ל-2 ליטר גלידת שוקולד בשבוע) האם אני מעלה את הסיכוי שלי לחלות בסוכרת בעוד כך וכך שנים? (אין לי עודף משקל וכאמור, בדיקות תקינות... ואני מתעמלת באופן קבוע) או שזה לא ישנה מה אעשה היום, המטען הגנטי הוא שיקבע אם אקבל סוכרת? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת סוכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת סוכרת

ד''ר זהר לנדאו
    15/03/2009

שלום רב,
    סוכרת מסוג 2 הינה מחלה הנגרמת בשל גורמים רבים: סביבתיים וגנטיים. באופן חד משמעי יש מקום חשוב לאורח החיים במניעת סוכרת. חשוב לשמור על אורח חיים בריא, משקל תקין, תזונה נבונה ופעילות גופנית כחלק שגרתי מסדר היום. הדברים הללו חשובים בעיקר לאנשים עם סיפור משפחתי של סוכרת.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו