מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפתחות חזהאנונימית20/03/2009
מה דרוש להתפתחות תקינה של החזה? ובמקרה של היפוגונדיזם שהגוף לא מפריש את ההורמונים הנחוצים איזה טיפול מתאים במקרה הזה כזה? האם בטיפול הורמונלי חלופי כמו פרוגוליטון-במינון רגיל כלומר כדור אחד כל יום ניתן להגיע לגודל המקסימלי של החזה שמיועד ע"פ הגנטיקה וכו'? אני שואלת כי אני רוצה לדעת אם זה הטיפול המתאים כי אני אמנם ראיתי התפתחות חזה מאז שהתחלתי לקחת את הגלולות מגיל 17 כיום אני בת 20) אבל מאוד מאוד מינימליות.. שאלתי היא אם זה יכול לעזור לשנות את הגלולות לגלולות למניעת הריון למשל שיש בהן יותר הורמונים אפילו בגלולות עם ההורמונים הנמוכים כמו פמינט והרמונט אני סבורה שיש יותר הורמונים[אסטרוגן]מאשר בפרוגילוטון אז אולי זה יכול לעזור יותר להתפתחות החזה מכיוון שיש לי חזה קטן בקושי מידה B לעומת בנות משפחתי שיש להן חזה גדול.. אז בגלל זה אינני מבינה למה זה.. האם זה ככה לכל מי שעם הבעיה הזו היפוגונדיזם או שזה לא קשור? אשמח לתשובה בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית
ד''ר זהר לנדאו20/03/2009האסטרוגן גורם להתפתחות המינית ולהתפתחות השדיים, אולם כאשר ההתפתחות המינית הושלמה מתן אסטרוגן אינו גורם לגדילה של השדיים.
אמנם יש מרכיב גנטי בגודל השדיים, אך לא תמיד הנטיקה פשוטה. גודל השדיים של נשים אחרות במשפחתך לא בהכרח קובע את גודל השדיים שלך.
במידה וההתפתחות המינית שלך הושלמה וגודל השדיים מאד מטריד אותך יש לבדוק אפשרויות אחרות.
התייעצי עם הרופא שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות חזה
אנונימית20/03/2009אבל איך אפשר לדעת אם ההתפתחות המינית הסתיימה? ואיזה אפשרויות אחרות יש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות חזה
ד''ר זהר לנדאו20/03/2009שלום רב,
הרופא שלך יתרשם מהבדיקה הגופנית ומבדיקות הדם ויוכל לאמר אם ההתפתחות המינית הסתיימה או לא.
אם ההתפתחות הסתיימה אזי כדי להגדיל את השדיים יש צורך בחזיה מרופדת או ניתוח להגדלת שדיים.
בכל אופן תתייעצי עם רופא, שיבדוק אותך, לפני שאת עושה כל צעד נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אז לפי בדיקות הדם
אנונימית20/03/2009הללו מה אפשר לומר בנושא ?? tsh - 3.35 mIU\L LH- 0/3 IU\L FSH- 0/3 IU\L prolactin- 224 mlul estradiol(e-2)- e2-sens או שבודקים את זה אחרת.. שוב תודה רבה לך על התגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)