בעיות בתפקוד המיני

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד המיני
    ארז
    20/03/2009

שלום רב, אני חולה סכרת סוג 2 בן 58 וכנראה סובל מהמחלה כבר כעשר שנים. היום אני די מאוזן למרות זאת אני סובל מבעיות בתפקוד המיני שהלכו וגברו. קראתי שיתכן וחלה ירידה בהורמון טסטוסטרון ויש לי גם הרגשה שכך הדבר. אבל שמעתי גם שצריך להיות זהיר בטיפולי הורמונים מחשש להגברת הסיכון למחלת הסרטן. אף פעם הרופאה שלי לא בדקה את הטסטוסטרון ולא הציעה לבדוק. הייתי רוצה לדעת עם כדאי לבקש ממנה לבדוק זאת ואם כדאי לקבל טיפול הורמונלי כזה או אחר. מה אפשרי ומה הסיכונים ומה כדאי בנושא זה? בתודה מראש, ארז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד המיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד המיני

ד''ר זהר לנדאו
    20/03/2009

שלום רב,
    בעיות בתפקוד המיני הינן בעיות שכיחות ביותר.
    לעיתים נגרמות בשל בעיה הורמונאלית , לעיתים בשל בעיות בכלי דם כמו בסוכרת, יתר ל"ד וכו'.
    יש מקום לקחת רמת טסטוסטרון והורמונים נוספים כדי לברר את מקור הבעיה, ולטפל בהתאם.
    יש היום אפשרויות טיפוליות מצויינות בבעיה זו.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביחס לסיכונים בטיפול ההורמונלי

ארז
    20/03/2009

קודם כל תודה על התשובה המהירה והמעודדת. ברצוני לדעת האם הטיפולים ההורמונלים, אין בהם סכנה לסרטן ואיך נמנעים מהסכנה... בברכה, ארז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי

ד''ר זהר לנדאו
    20/03/2009

במידה והורמון המין הגברי (טסטוסטרון) אינו מופרש בצורה תקינה, ניתן לתת אותו על ידי זריקה.
    מאחר ומדובר בטיפול תחליפי, ככל הידוע, הוא אינו כרוך בסיכונים מיוחדים.
    בכל אופן טיפול תחליפי ניתן רק לאחר בירור מספק.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו