מה עושים עם היפו????

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מה עושים עם היפו????
    כרמלה
    21/03/2009

בחודש האחרון אני חווה הרבה ארועים של היפו ומשיחות עם אנשים (לא עם הרופאה שלי) המליצו לי לנסות ולעבור להזרקה במקום משאבה. אודה לדעתך המקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים עם היפו????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לזריקות

אילנה
    21/03/2009

עד שתגיע החוו"ד המקצועית, איך שאני רואה את זה, כיום ומניסיון של אנשים, עדיף לעבור להזרקות אינסולין שעדיפות על משאבה.. הן מבחינת נוחות השימוש (כן כן, זריקה אחת ביום זה נקרא נוחות) והן מבחינת המגמה של קופות החולים לעודד שימוש באינסולין בהזרקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירועי היפוגליקמיה

ד''ר זהר לנדאו
    21/03/2009

במתן אינסולין במשאבה אין יותר אירועי היפוגליקמיה בהשוואה למתן זריקות, יש הטוענים כי עם משאבה פחות אירועי היפוגליקמיה.
    יתכן ויש צורך לעשות שינויים ברמת האינסולין הבזאלי או ביחס בין אינסולין לפחמימה.
    הסיבה העיקרית למעבר לטיפול במשאבה הוא הטבה באיכות החיים. ניתן להיות מאוזנים מצויין הן על ידי זריקות והן על ידי אינסולין.
    אם המשאבה באופן כללי נוחה לך הייתי מציעה קודם כל לעשות את השינויים שציינתי קודם ורק אז להחליט מה עדיף לך.
    התייעצי עם הרופא המטפל שלך.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו