מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאה חריגה של Renin Recumbentwaterfly23/03/2009
שלום אני חולה סכרת 2 בן 38 מטופל בכדורים, כמו כן עודף משקל חריג, 40BMI, ומטופל באנלפריל בגלל אלבומיניה. בלא טיפול בכולסטרול, כמו כן אני קלינפלטר (XXY) מבדיקת CT שנעשתה לי מסיבה אחרת, היתגלה ממצא באדרנל, בגול של כ-4 ס"מ, מברור אנדוקרינולוגי שהיתחלתי קיבלתי תוצאה של 18.19 בבדיקת Renin Recumbent חיפשתי ברשת, לא ממש מצאתי חומר על הבדיקה הזו, מה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רנין
ד''ר זהר לנדאו23/03/2009הרנין הינו חלבון (אנזים) המופרש לזרם הדם מתאים מיוחדים בכליה. באופן תקין הרנין מופרש כתגובה לרמת הנתרן בדם או כאשר נפח הדם נמוך. חשוב בויסות יחד עם אלדוסטרון של לחץ הדם.
רמת הרנין שציינת הינה גבוהה. רמה גבוהה יכולה להיות במספר מצבים ביניהם יתר לחץ דם, בעיה במשק המלחים ועוד. צריך להסתכל על בדיקה זו עם תוצאות נוספות, כמו רמת האלדוסטרון בדמך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהינה הבדיקה
waterfly24/03/2009לא רציתי להציף את הפורום בתוצאות שלי, ולכן הבדיקה המדוברת Aldosterone Recumbent (B) קטן מ-2.5 ng/dl לאחר 30 דקות מנוחה Creatinine (U) /24h 2 Metanephrine (U) 0.32 למעשה, האם המצב חמור ואני צריך לרוץ לרופא או שזה יכול לחכות לפגישה הבאה בעוד חודש. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)