תוצאה חריגה של Renin Recumbent

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תוצאה חריגה של Renin Recumbent
    waterfly
    23/03/2009

שלום אני חולה סכרת 2 בן 38 מטופל בכדורים, כמו כן עודף משקל חריג, 40BMI, ומטופל באנלפריל בגלל אלבומיניה. בלא טיפול בכולסטרול, כמו כן אני קלינפלטר (XXY) מבדיקת CT שנעשתה לי מסיבה אחרת, היתגלה ממצא באדרנל, בגול של כ-4 ס"מ, מברור אנדוקרינולוגי שהיתחלתי קיבלתי תוצאה של 18.19 בבדיקת Renin Recumbent חיפשתי ברשת, לא ממש מצאתי חומר על הבדיקה הזו, מה זה אומר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאה חריגה של Renin Recumbent

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רנין

ד''ר זהר לנדאו
    23/03/2009

הרנין הינו חלבון (אנזים) המופרש לזרם הדם מתאים מיוחדים בכליה. באופן תקין הרנין מופרש כתגובה לרמת הנתרן בדם או כאשר נפח הדם נמוך. חשוב בויסות יחד עם אלדוסטרון של לחץ הדם.
    רמת הרנין שציינת הינה גבוהה. רמה גבוהה יכולה להיות במספר מצבים ביניהם יתר לחץ דם, בעיה במשק המלחים ועוד. צריך להסתכל על בדיקה זו עם תוצאות נוספות, כמו רמת האלדוסטרון בדמך.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והינה הבדיקה

waterfly
    24/03/2009

לא רציתי להציף את הפורום בתוצאות שלי, ולכן הבדיקה המדוברת Aldosterone Recumbent (B) קטן מ-2.5 ng/dl לאחר 30 דקות מנוחה Creatinine (U) /24h 2 Metanephrine (U) 0.32 למעשה, האם המצב חמור ואני צריך לרוץ לרופא או שזה יכול לחכות לפגישה הבאה בעוד חודש. תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו