מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שעירות יתרג'ני24/03/2009
היי
אני נערה בת 19, אף פעם לא הייתי שעירה ואין לי שעירים במשפחה(אני גם ממוצא אוקראיני) פתאום לפני כמה שנים התחלתי להיות שעירה ושעירה יותר באיזור הפנים בעיקר.
לפני כשנה וחצי רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקות דם והיה לי טסטסטרון גבוה.
היא הפנתה אותי לאנדוקרינולוג והאנדיקרינולוגית הפנתה אותי לבדיקות דם בזמן המחזור.
הבדיקות היו תקינות ולאחר מכן לא הצלחתי להיכנס אלייה יותר.
עכשיו אני בצבא והתחלתי טיפול אצל אנדיקרינולוג. גם הוא שלח אותי לבדיקות דם בזמן המחזור והבדיקות יצאו תקינות.
אני סובלת מחוסר ביטחון עצמי מאוד גבוה (שלא לדבר על הבעיה הזו שמורידה לי אותו עוד יותר)
אני לא מכוערת ואף יכולה להגיד שאני יפה בפנים אך מסייבות כאלה וכאלה אף פעם לא קיימתי יחסי מין.
רציתי לדעת האם קיים קשר בין בעיה הורמונילית לבין אי קיום יחסי מין?או שעירות יתר?
האם אכן יש לי בעיה הורמונלית או שאולי הייתה לי והיא עברה(כי בבדיקה אחת מתוך כל הבדיקות הסטסטרון היה גבוה וזה היה לפני כשנה וחצי שנתיים שמאז עברתי 3 בדיקות הורמונליות שהיו תקינות)?
אציין גם שאני סובלת מבעיות שינה(קשה לי להירדם קשה לקום) עייפות תמידית,כאבי ראש רוב היום(מיגרנות),אכילה כפייתית(שלא תורמת למשקל שלי) הכל מעצבן אותי, המחזור שלי לא תקין ואפילו הייתה תקופה שלא היה לי מחזור כמה חודשים עד שהרופא הביא לי כדורים שהחזירו לי את המחזור וגם כשיש מחזור הוא מגיע בהפתעה(אף פעם לא מוקדם יותר מ28 ימים אבל מאוחר יותר כן).
רציתי לעשות לייזר או אפילציה אך מכיוון שהתשלום על טיפולים אלו לא זול לא הייתי רוצה לזרוק סתם כסף לפח ואם אכן יש לי בעיה הורמונלית השער יחזור לאחר הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
ד''ר זהר לנדאו24/03/2009ג'ני שלום,
במקרים רבים שיעור יתר בנשים אינו נובע מבעיה הורמונאלית, אלא מנטיה גנטית. כאשר השיעור אינו מבעיה הורמונאלית אנו ממליצים לטפל בכך באמצעים הקוסמטיים הקיימים. התוצאות מטיפולי הלייזר והאפילציה טובים מאד. לא נראה שיש קשר בין השיעור שאת מתארת וקיום יחסי מין. כמו כן אין קשר בין השיעור לבעיות האחרות שאת מתארת. אני מציעה לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ עימו לגבי הבעיות שאת מתארת כמו בעיית השינה וכאבי הראש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעירות יתר
ג'ני24/03/2009קודם כל תודה על המענה המהיר.
תורשתי אני לא חושבת שזה תורשתי כי אין לי אףף אחד שעיר במשפחה והבעיה הזאת לא הייתה קייימת, אציין שנטלתי גלולות בגיל 15 16 בשביל לסדר את ההריון ואם אני לא טועה מפה התחילה הבעיה.
בכל אופן איך אני יוכל לדעת חד משמעית שזה אכן לא בעיה הורמונלית?
אני רוצה לעשות אפילציה ולייזר אך אני מפחדת סתם לזרוק כסף לפח.
כי אם אכן זו בעיה הורמנלית טיפולים אלו לא יעזרו לי או שאני טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ג'ני24/03/2009לא לסדר הריון אלא לסדר מחזור(נטלתי אסטל)
יש לי גם אסטמה ובתקופות שהייתי חולה הרבה והיו לי צפצופים בריאות והיה קשה לי לנשום הרופאה הייתה מביאה לי איזה כדורים ל3 ימים שכפי שהבנתי גם יכלו לגרום לי לשעירות יתר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר
ד''ר זהר לנדאו25/03/2009האמצעים הקוסמטיים להסרת שיער עוזרים גם במצבים של חוסר איזון הורמונאלי.
אני מתארת לעצמי כי הכדורים שקיבלת לאסטמה היו סטרואידים. הטיפול בסטרואידים לתקופה קצרה אינו מביא לשיעור יתר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעירות יתר
ג'ני25/03/2009נכון, זה גם מה שהרופאה אמרה לי
אך אומנם קיבלתי אותם ל3-4 ימים אבל בתדירות גבוהה מדי חודש הייתי מקבלת אותם כי כל הזמן הייתי חולה.
ואם לחשוב על זה עכשיו השעירות שגברה באיזור הסנטר למשל התחילה מאז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)