מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איסולין בזלי והשפעתו על המשקלמיה20/04/2009
שלום
האם נכונה העובדה שאינסולין בזלי גורם פחות להשמנה מהמיקסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינסולין ועליה במשקל
ד''ר זהר לנדאו20/04/2009שלום רב,
אינסולין מסוג מיקס מורכבים מאינסולין ארוך טווח וקצר טווח ביחסים שונים ביניהם.כלומר יש מרכיב של אינסולין בזאלי ובנוסף אינסולין קצר טווח המכסה ארוחות. נטיה לעליה במשקל קיימת עם טיפול באינסולין בהיותו הורמון אנבולי (כלומר בונה רקמות) ולעיתים בשל ערכי סוכר נמוכים, להם הגוף מגיב בתגובה של רעב.איני חושבת כי המיקסים גורמים ליותר עליה במשקל. החשיבות נעוצה במינון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסולין בזאלי
אלי21/04/2009בעקרון עם אינסולין בזאלי ארוך טווח לבד אבל יש פחות עלייה במשקל, שלא כמו במיקסים. אם אני עם אינסולין ארוך טווח חד יומי בלי קצרי טווח יש לי סיכוי של עלייה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסולין
תמי22/04/2009תראי, אני מטופלת באינסולין לנטוס (לטיפול בסכרת 2), מזה כמעט שנה ולא העלתי בכלל במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל
מור23/04/2009את גם משלבת תזונה נכונה, דיאטה וספורט? כי גם אני משתמשת באינסולין ארוך טווח אבל עושה ספורט והשאלה אם אי-העלייה במשקל זה כתוצאה מזה או מהאינסולין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)