מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יתר לחץ דם תופעות לוואימישה23/04/2009
ד"ר שלום רב ,
אני סובל מערכי לחץ דם גבוהים מטופל תרופתית ב-בניפדפין וטריטאס .
עם עליית הלחץ דם אני מרגיש אדם בפנים רעד פנימי וחום בכל הגוף .
בבדיקת אסוף שתן :
creatininv 24 -2.3
creatininv 24 -2.4
בבדיקת האיסוף לקטקולאאמינים עליית נוראפינפרין בשתן הערך הוא 90 .
כמו כן יש לי כאבים בשרירים איני נוטל סטטינים ck 580 ldl -129
יש לי אפלה , מחלת ריאות ברונוכוליטיס ואסטמה עברתי אירוע מוחי קל ואני נוטל קומדין .
שאלתי היא האם על סמך תוצאות הבדיקה הזו ניתן לקבוע מה יש לי ?.או לפחות כיוון מסויים
לפני שבועיים נשלחתי לבצע בדיקת metanephrine קיבלתי תשובה creatininv 24 -2.3
האם עלי לחכות לעוד תוצאות ?
אני בן 50 לא מעשן עישנתי לפני כ-10 שנים .עם משקל יתר .
אני מקווה שהבהרתי את עצמי .
בתודה מראש על השירות הטוב
מישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב , אפשר בבקשה תשובה ?
מישה25/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישה
ד``ר רוזני אברמוף-נס25/04/2009שלום,
אני מתארת לעצמי שאתה במעקב של אנדוקרינולוג.
לגבי הל"ד עם הופעת אודם ורעד פנימי: צריך לשלול שלא מדובר בPHEOCHROMOCYTOMA ולכן בוצע איסוף שתן לקטכולאמינים. אבקש ממך את הגבול העליון של הנורמה של נוראפינפרין אך לא נראה לי שמעל פי 2. בדיקה יותר רגישה הנה איסוף שתן למטרנפרינים בנוסף לקטכולאמינים (בעצם תוצרי פירוק של קטכולאמינים)
לגבי CPK מוגבר: ישנם אנשים שרמת CPK שלהם גבוהה כל הזמן ללא מחלת שריר. מצד שני צריך לבדוק שאתה לא סובל מתת פעילות בלוטת תריס ובמידה ותקין מאחר ויש CPK מוגבר עם כאבי שרירים כדאי להתייעץ עם נאורולוג המתמחה בשרירים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)