איך עוברים ממשאבה להזרקה?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• איך עוברים ממשאבה להזרקה?
    ענבר
    07/05/2009

אני כבר כמה שנים משתמשת במשאבה לסכרת סוג 2 שיש לי ואני רגילה לזה, בחצי שנה האחרונה התחלתי לחוש ארועים של היפו וגם הרמות שלי לא תמיד נשארו מאוזנות. מהתייעצות עם הרופא שלי הוא המליץ לנסות לעשות מעבר לאינסולין מוזרק ולראות איך הוא משפיע עלי ולפי זה להחליט מה הטיפול שעדיף. אני חוששת לעבור כי אני רגילה למשאבה ורציתי לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם זה, או שבכלל הרופא שלי טועה ויש דרך אחרת לטפל בהיפויים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך עוברים ממשאבה להזרקה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר ממשאבה להזרקה

ד''ר זהר לנדאו
    09/05/2009

שלום רב,
    ניתן להיות מאוזנים מצויין עם זריקות ועם משאבה.
    אם יש היפוגליקמיות בשעות מסויימות אפשר לשנות את הבזאל בשעות הללו. כמו כן צריך לבדוק אם ההיפוגליקמיות קשורות למתן בולוסים.
    אם את מעדיפה להיות עם המשאבה נראה לי שכדאי לעשות שינויים בתוכנית ולראות אם עוזרים.
    בכל אופן את יכולה גם לנסות לעבור לזריקות.
    לסיכום, צורת הטיפול תלויה ברצונות ובצרכים שלך ועל הצוות המטפל שלך להתאים את הטיפול לאורח חייך.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות, הרופא שלי אמר שהוא

כוכי
    10/05/2009

רוצה שאני אנסה את הלנטוס כי הוא מוכח כמפחית את האירועים של ההיפו, רציתי לדעת ממך האם זה נכון או שיתכן וזה גם לא יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בזריקות לעומת משאבה

ד''ר זהר לנדאו
    10/05/2009

שלום רב,
    אנו יודעים כם בטיפול על ידי אינסולין לנטוס יש מעט מאד אירועי היפוגליקמיה. כאשר משווים אינסולין לנטוס לתכשירי אינסולין אחרים, ארוכי טווח, הוא גורם לפחות היפוגליקמיות. עוד אנו יודעים כי גם בטיפול במשאבה אירועי ההיפוגליקמיה נדירים יחסית.
    את בהחלט יכולה לנסות לטפל בזריקות. חשוב לזכור כי תמיד אפשר לחזור למשאבה או לזריקות ובכל זמן יש לשקול מה טוב יותר לך.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו