בהריון שלישי לאחר שני הריונות עם

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בהריון שלישי לאחר שני הריונות עם
    א.
    11/05/2009

סוכרת. משבוע 22 התחלתי דיאטה מאוזנת ומדידות אקראיות והכל היה תקין. בשבוע שעבר חרגתי מהתפריט על מנת לראות מה יהיו התוצאות וערכי הבדיקה בצום בבוקר היו גבוהים (106, 118). מאז שמרתי בקפידה והערכים תקינים. אני בשבוע 26. היום לפני ארוחת צהריים הרגשתי לא טוב ומדדתי 76. האם תוצאות אלה יכולות להעיד שהתפתחה לי סוכרת הריון והאם כדאי להימנע מהעמסת סוכר ולבקש הפנייה למרפאת סוכרת הריון, או שכדאי לבצע ההעמסה (בתחילת ההריון הומלץ לי לבצע בשבועות 16, שהיה תקין ו- 28)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וסוכרת

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    11/05/2009

שלום
    אני מבינה שהעמסת סוכר בשבוע 16 היתה תקינה. היו מספר ערכים מוגברים אשר חזרו לנורמה לאחר בדיקת הסוכר.
    ערך של 76 בהחלט לא מצביע על סוכרת. בכל מקרה גם אם יש סוכרת אז חשוב המעקב וצמוד והמדידות בצום ושעתיים לאחר האוכל. ממליצה לתראי את עקומות הסוכר לגינקולוג ואז הוא יחליט אם לחכות עוד שבועיים להעמסה או לבצעה כעת

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו