מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר סוכרת הריונית פעמיים. כרגעא.14/05/2009
בהריון שלישי. מודדת במכשיר ושומרת על דיאטה. בדר"כ הכל תקין, למעט שלוש חריגות בצום ( 118,108,106)במרפאת סוכרת של היחידה לאם ועובר בביה"ח הומלץ לי להגיע ללא העמסת סוכר, לאור העבר שלי. הרופא המטפל בי לא מסכים לתת הפנייה ודורש שאבצע העמסה מלאה. מה דעתך? האם ביצוע ההעמסה מיותר? האם יכול להזיק במידה וכבר התפתחה סוכרת? האם אנדוקרינולוג יכול לתת הפנייה למרפאת סוכרת הריון במקום הגינקולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריונית
ד''ר זהר לנדאו14/05/2009שלום רב,
הערכים שאת מתארת בצום גבוהים מהרצוי.
במצב כזה יש צורך במעקב הדוק אחר ערכי הסוכר: בצום ולאחר ארוחות.
אני סבורה, לאור שני הריונות עם סוכרת וערכים מעט גבוהים בצום שיש צורך במעקב ובטיפול מסודרים במרפאת סוכרת הריון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גם אנדוקרינולוג יכול להפנות
דנה16/05/2009אשה הרה למרפאת סוכרת של יחידת הריון בסיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים בסדר
נחמד16/05/2009שלום רב לך
ומזל טוב להריון
אני עם סכרת וקם עם ערכים דומים אחרי צום ויש לציין שאין לך מה לדאוג זה ערכים בסדר גמור
תבדקי את זה שוב כי לצערי ויסלחו לי הרופאים יש ד"ר שלא יודעים הרבה בנידון סכרת סליחה אבל שמתי לב שהרבה פעמים מיעצים ואומרים דבר שלא נכון מותר לטעות אבל לא בחיי אדם
שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה נחשב לערכים גבוהים
נחמד16/05/2009היי
איך הדבר נחשב לערך גבוה?
זה נשמע נורמלי אחרי צום אני עם סכרת סוג אחד וקם עם ערכים דומים פחות או יותר זה בסדר נאמר לי ופה את אומרת שזה לא בסדר למה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי סוכרת הריון שונים מסוכרת רגילה
דנה16/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי יעד של סוכר
ד''ר זהר לנדאו17/05/2009שלום רב,
יעדי האיזון בסוכרת שונים במצבים שונים, בהתאם לגיל ולסוג הסוכרת.
איזון הסוכרת בהריון צריך להיות מאד הדוק, הרבה יותר מאשר באיזון סוכרת, שלא בהריון.
ערכים סביב 100 בצום, אצל מטופל עם סוכרת מסוג 1 הם מצויינים. בזמן ההריון, המטרה של רמת הסוכר בצום הינה מתחת ל - 100.
צריך לבחון כל מקרה לגופו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)