גויטר והתפתחותו

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• גויטר והתפתחותו
    מירי
    16/08/2007

פרופסור שלום רב. לאחרונה שמעתי מבת דודתי רופאה שהתחילה התמחות באנדורקינולוגיה. כי הגויטר כמו שהיה לי מרמז על כך שבעתיד ללא הייתי עוברת את הניתוח הוא היה מתפתח או לפעילות ירת או לתת פעילות. האם זה נכון, באופן עקרוני?
    ושנית רציתי לשאול. אני מאוד מבולבלת הייתי אצל אנדורקינולוג שאמר לי כי התת פעילות שנוצרה לי בעקבות הניתוח היא תוצאה של נוגדנים שהגוף כנגד בלוטת התריס. זה יכול להיות?
    ורציתי לשאול האם זה הגיוני כי הגויטר שהיה לי התפתח ממתח ולחץ נפשי אדיר ו/או תקיפה של מערכת החיסונית את בלוטת התריס לציין שיקעת דם אחרונ אחרי ניתוח היא 43 ולפני הניתוח הייתה אותו הדבר....זה אומר משהו?
    תודה רבה מראש פרופסור על תשובותייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גויטר והתפתחותו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גויטר והתפתחותו

פרופ' רפאל לובושיצקי
    19/08/2007

גוייטר לא נגרם ממתח נפשי. תת תריסיות לאחר נתוח גוייטר צפויה והיא פועל יוצא של מסת בלוטת התריס שהוצאה בניתוח. אין שום אינדיקציה שגוייטר ללא תת פעילות יפתח בעתיד תת פעילות של בלוטת התריס.
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו