מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת הריוןשלומית01/06/2009
אהלן
אני בחודש שמיני להריוני. עשיתי העמסת סוכר 50 גרם והתוצאה היתה גבולית ולכן עשיתי גם את העמסת 100 גרם בשבוע 28.
התוצאה בהעמסת סוכר זו היתה תקינה, כל הערכים היו בנורמה ושום ערך לא היה גבולי מדי.
הבעיה היא שכל הזמן יש לי ערכים גבוהים של סוכר בשתן. בבדיקות האחרונות היו 500 ו- 1000.
לאחר פנייתי לרופאת נשים היא שלחה אותי לבדיקת כליות שחזרה תקינה ולדיאטנית.
הדיאטנית אמרה לי להוריד סוכרים באופן גורף , בלי תפריט דיאטה כלשהו.
מה אני עושה?
האם יש לי סכרת הריונית?
אף אחד לא נותן לי תשובות כראוי ואני מפחדת שכל יום שעובר אני מזיקה לתינוק שלי בצורה כזו או אחרת..
מה לעשות?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר בשתן
ד''ר זהר לנדאו01/06/2009שלום רב,
לעיתים במהלך ההריון יש סוכר בשתן, ללא סוכרת.
אני מציעה לך לבדוק רמת סוכר מספר פעמים ביום, בצום ולאחר ארוחות ולראות האם הרמות תקינות.
כמו כן את יכולה לבקש לקחת רמת HbA1c שיכולה לרמז אם יש בעיה כלשהי.
עוד רמז מכוון הינו גודל העובר - האם העובר בגודל מתאים לגיל ההריון או גדול, דבר שיכול להעיד על בעיה במשק הסוכרים.
בכל אופן ייצור מערכות בגוף העובר הסתיים כך שמבחינה זו לא צפויה בעיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)