פעילות יתר של בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פעילות יתר של בלוטת התריס
    הוניג ליאור
    19/06/2009

לפני כחודש התחילה לי מחלת cmv והיה לי שבועים וחצי חום לפני כשבוע עשיתי בדיקת דם לנוגדנים לבלוטת התריס והתוצאה יתר פעילות של הבלוטה נשלחתי למיפוי . האם יש קשר בין cmv לבין יתר פעילות של הבלוטה עקב דלקת או שפעילות היתר היא מקרית עלי לציין שאין לי כאבים באזור הצואר ושקיעת הדם יצאה נורמלית בשלב זה עד לתוצאת המיפוי כהבחנה סופית אני נוטל 3 גרם אספרין ביום כטיפול לדלקת תודה על התיחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות יתר של בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות יתר של בלוטת תריס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    20/06/2009

שלום
    בהחלט יתכן שלאחר דלקת וירלית תהיה דלקת של בלוטת תריס אם כי לאו דוקא CMV קשור לכך.
    אני מבינה שהנוגדנים ותפקודי בלוטת תריס גבוהים (שניהם). עליה של נוגדנים לבלוטת תריס עם תפקודי בלוטת תריס תקינים (הווה אומר TSH FT4 FT3 תקינים) אינה דורשת המשך בירור. במידה ואכן קיימת פעילות יתר של בלוטת תריס אז המיפוי יכוון את הטיפול. חשוב לעשות בדיקת דם לתפקודי בלוטת תריס בסמוך למיפוי (יומיים שלושה לפני עד אחרי המיפוי).
    מאחר ואין לך סימפטומים לא חובה לדעתי לקחת אספירין, אלא הייתי מחכה עד תוצאת המיפוי ובדיקת דם חוזרת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו