מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- TSH גבוהשני07/07/2009
שלום!
אני עומדת לפני טיפול IVF ובבדיקת דם נמצא כי יש לי תת פעילות בבלוטת התריס.
TSH=9.06, כל שאר הבדיקות הן בנורמה.
את הבדיקה עשיתי מספר שעות לפני שקיבלתי מחזור. האם יש קשר לתוצאה הגבוהה?
רופא הנשים אמר שלא מומלץ להיכנס להריון כאשר יש תת פעילות בבלוטת התריס ושעלי לאזן זאת. האמנם? האם לפנות לאנדוקרינולוג למתן כדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת תריסיות
ד''ר זהר לנדאו07/07/2009שלום רב,
אין קשר בין קבלת מחזור לרמת TSH.
מאחר וברצונך להכנס להריון יש מקום להתחיל טיפול באלטרוקסין.
אנא פני לאנדוקרינולוג להתחלת טיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה...
שני08/07/2009האם ניתן להיכנס להריון או להתחיל טיפול IVF, לדעתך ולאזן את התת פעילות בבלוטת התריס תוך כדי ההריון או חשוב לאזן את זה לפני הכניסה להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת תריסיות
ד''ר זהר לנדאו08/07/2009שלום רב,
ניתן להגיע לאיזון תוך זמן קצר (שבועות..).
כדאי להכנס להריון עם תפקודי בלוטת תריס תקינים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו נושא
נ.08/07/20091. אם נכנסים להריון ורק אז מתחילים עם הכדורים, האם זה עשוי לגרום לאי התפתחות של העובר או לעובר לא בריא?
2. אני שבוע וחצי אחרי הזרעה בגלל בעית זרע ובדיקת דם הראתה TSH 7.5 ו- FT4 נמוך אבל בטווח התקין, מחר יש לי תור לאנדוקרינולוגיה אז אם מחר יתנו לי כדורים ואתחיל זה בסדר או שעשוי להיות מאוחר מידי?
איזה מינון צריך לקחת ברמה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)