תת פעילות של בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת פעילות של בלוטת התריס
    עדנה
    07/07/2009

מאיזו רמה (בערכי mIu/l) עשויה תת פעילות לפגוע בפוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות של בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטווח התקין אצלנו במעבדה הוא

עדנה
    07/07/2009

0.35-5.5, מציינת זאת כי הבנתי שלא בכל מעבדה אותם ערכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת תריסיות

ד''ר זהר לנדאו
    07/07/2009

שלום רב,
    מקובל לאמר כי בתת תריסיות יש פגיעה בפוריות.
    אנו מתייחסים אל תת תריסיות "ממש" בערכי TSH מעל 10.
    בכל אופן בזמן כניסה להריון ובמיוחד בהתחלתו יש חשיבות רבה לערכים תקינים לגמרי של TSH, מאחר והעובר תלוי לגמרי בהורמוני בלוטת התריס של האם.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד לחוצה

עדנה
    07/07/2009

תודה על תשובתך וסליחה מראש על האורך אני מאוד לחוצה כיוון שאני שבוע וחצי אחרי הזרעה בגלל בעית זרע (בת 32) ותמיד היו לי ערכים מעל 5.5 בסביבות 6 וחצי 7 וחצי עד לפני חצי שנה שפתאום עלה ל9 וחצי ומאוד נלחצתי וקראתי רבות על הנושא ומה אסור לאכול ושצריך לעשות פעילות וכו 'ופעלתי לפי זה וזה ירד אחרי כמה חודשים לראשונה לטווח ערך של 4.18 ועכשיו אחרי כמה חודשים זה שוב עלה ל 7.5 ואני מודאגת שמא עד שיגיע התור שלי לרופא אולי כבר אהיה בהריון וזה יגרום לחוסר התפתחות. לפני 3 חודשים עברתי גרידה של הריון ראשון שלא התפתח (שק ללא עובר) ואמרו לי שזה מאוד נפוץ בשליש ראשון ושזו בטח בעיה כרומוזומלית של העובר אבל אני מאוד חוששת שאולי זה בגלל תת פעילות של הבלוטה, האם יתכן?
    במידה ואכן ההזרעה הצליחה ואגלה שאני בהריון בעוד כמה ימים, התחלה של התרופות מיידית תעזור ותמנע חוסר התפתחות או שזה מאוחד מידי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תשובתכם גם לשאלתי זו

עדנה
    08/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקודי תריס

ד''ר זהר לנדאו
    09/07/2009

שלום רב,
    העליה ברמת ה - TSH שלך קלה. התחילי טיפול בהקדם.
    בכל אופן עליך להתייעץ עם האנדוקרינולוג המטפל בך.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו