מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פענוח בדיקות דםמירים21/07/2009
דוקטור שלום רב:
אני אשה בת 60
רקע רפואי כולסטרול שומנים בדם לחץ דם צרבות
מטופלת בכדורים.
היום עברתי בדיקות דם יש חריגות מהבדיקות האחונות מלפני 8 חודשיים.
לפני 8 חודשיים היה לי סוכר
97 היום עלה ל101 כמן כן שמנתי מאוד.יש קשר?האם אני נחשבת לסוכרית?
כמן כן השומנים בדם היום 250 לעומת 167 בפעם האחרונה.
tsh 6.19
t4 free 13.3 האם זה נחשב גבוה האם צריכה לקבל כדורים?
אני במעט חוששת לגבי התוצאות.
מאוד אשמח לקבל את תשובתך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד``ר רוזני אברמוף-נס21/07/2009שלום
1. קיימת עליה קלה של סוכר אשר כעת כבר אינה בטווח הנורמה . הטיפול המומךץ דיאטה ופעילות גופנית.
2. לא ברור לי לאיזה שומנים את מתכוונת אך צריך לבדוק CHOL LDL HDL AND TRIGLYCERIDES
3. לגבי בלוטת תריס: תת פעילות קלה ההחלטה אם לטפל כרוכה בסימפטומים ובמידה ובדיקה חוזרת בעוד 4-8 שבועות עדיין גבוהה.
כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג בנושא
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtriglycerides
מירים21/07/2009דוקטור שלום
תודה על תשובתך המהירה .
triglycerides 250
cholesterol 150,7
cholesterol hdl 24
ldl76,3
,
דוקטור תודה על התיחוסתך
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
ד``ר רוזני אברמוף-נס21/07/2009שלום
רמות TRIGLYCERIDES גם ירדו יפה עם דיאטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)