מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- TSH מעל לנורמל - הריון שבוע 7אורלי26/07/2009
שלום,
אני בהריון בשבוע 8 (הריון 2). לפני מספר ימים עברתי בדיקות דם ושתן כלליות וקבלתי את התשובות הבאות:
TSH- 6.25 , Free Thyroxine (FT4)=12.6, HCG-B Quantitative (B)=96182
הייתי אצל רופא משפחה והוא אמר לא לדאוג.
אני רוצה לציין שבהריון קודם הטווחים היו בנורמל.
האם יש סיבה להיות מודאגת?
בתודה,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TSH בהריון
ד``ר רוזני אברמוף-נס27/07/2009שלום
את לא צריכה לדאוג אבל את צריכה לקבל טיפול בELTROXIN בהקדם.
יעד המטרה של TSH בטרימסטר הראשון הראשון להריון הנו פחות מ-2.5 וחשוב להתחיל טיפול מייד
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר שכחתי לציין
אורלי27/07/2009שלום.
תודה על המענה המהיר.
מה שכחתי לציין הוא שאני עדיין מניקה את בתי בת השנה (מנסה להפסיק אך...)
האם התרופה יכולה להזיק לה?
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהeltroxin
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/07/2009לא התרופה לא מזיקה לתינוקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילבה
קרמת27/07/2009בס"ד
האים אפשר להשתמש בחילבה,כאשר משתמשים בכדור קלופ'ג 850?
כמה זמן צריך לחכות שעות צריך לחכות בין שימוש חילבה לכדור קלופ'ג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילבה
ד``ר רוזני אברמוף-נס28/07/2009שלום
חילבה הנו תוסף מזון ולא נבדק הקשר בינו לבין GLUCOPHAGE
מאחר וGLUCOPHAGE כאשר נוטלים אותו לבד לא גורם להיפוגליקמיה (ירידת סוכר מתחת לנורמה) לא נראית לי בעיה בשילוב בין השניים אך איני יכולה להמליץ או לשלול זאת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)