מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיענוח תשובות מיפוי בלוטהשלי30/08/2007
שלום- אני בת 36 +3 ילדים- תשובת המיפוי שלי--- בלוטת המגן מוגדלת בשתי אונותיה -ריכוז החומר הומוגני אין לראות אזורים בבלוטה שאינם מרכזים את החומר המוזרק -טרפינג של החומר בבלוט ה מוגבר דיפוזית-יכול להתאים לגויטר קטן--קצה תחתון של הבלוטה מעל פתח בית החזה -אנא עזור לי להבין מזה משהו----------אני סובלת בעיקר מהזעה מוגברת מאודדדדדדדדדד-נוטפת ...... תודה רבה מראש -שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח תשובות מיפוי בלוטה
פרופ' רפאל לובושיצקי30/08/2007תשובת המפוי בשפת בני אדם היא שאולי הבלוטה מוגדלת. אין לכך שום חשיבות מעשית.
לגבי נושא ההזעה, יש לבדוק רמת הורמוני בלוטת התריס בדם כדי להעריך האם זה הגורם להזעה.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קשר
מירי31/08/2007פרופסור שלום רב.
אני עובדת עצות. אנא עזור לי.
מזה חצי שנה אני לוקחת אלקתקסין במינון של 100 מק"ג ליום ואני עדין בתת פעילות ולמרות זאת אני סובלת מתופעות לוואי קשות כגון התקפים של סינוס תכיקרדיה וSVT _(לציין כי אני סובלת מSVT עוד מלפניה הבעיה בבלוטת התרס), הקאות, סחרחורות, כאבי עצמות כו"ו הרופא האנדוקרינולוג אמר לי שהוא אינו מכיר תופעות כאילו עקב לקיחת כדורים בנימון כמו שלי ועדין בתת פעילות והוא שלח אותו לקרדיולוג לבדוק את הבעיה. הלכתי לפרופסור אלדר מנהל מכון הלב בשיא לשאול את דעתו וגם הוא אינו מכיר תופעות כאילו.
לגבי הSVT אין פיתרון גם לא צריבה עקב בעיות אלרגיה קשות להכל (ככל הנראה פעילות יתר במערכת החיסונית).
אנא פרופסור נסה לעזור לי, כשאני לא לוקחת את הכדורים במשך כשלושה שבועות אני מרגישה טוב ואחר כך אני פשוט ישנה 18 שעות ביום לא אוכלת כלום ל"ד יורד לרמה מסוכנת ואני עולה בשקל.
אבל כשאני לוקחת אני לא מרגישה טוב 3 פעמים בממוצע ביום אני עם סינוס תכיקרדיה ו2 בשבוע עם SVT. יש קשר לפי דעתי בין הכדורים לבעיות בדופק.
אם אתה מכיר תופעה זו מה אפדר לעשות בנידון?
כך או כך אני לא מרגישה טוב. אין לי מוצא ואין לי ברור. אני כבר לא יודעת מה כדי לי לעשות מה שאני כן יודעת שאני סובלת בכל מצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)