מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעעלות התריסקרין15/08/2009
שלום רב,
אני כבר כ-4 חודשים מקבלת טיפול של אלטרוקסין 100 מ"ג .לאחר בדיקת הדם שביצעתי הרופא אמר שאני כבר מאוזנת.אך עדיין מאוד קשה לי לרדת במשקל אני מרגישה שהמשקל שלי מתנדנד.
אני יורדת ולאחר מכן עולה בעיקר כאשר אני מכניסה פחמימות לתפריט שלי(כאשר אני מכניסה מעט פחמימות אני עולה במשקל)מה עליי לעשות? אני ממש מנסה להוריד במשקל אך גם לאחר ירידה יש עליה מהו התפריט המומלץ<?
בנוסף האם כאשר TSH בגדר הנורמל מדוע כעת קשה להוריד במשקל? האם יכבול להיות שאין לי איזון הומונלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת תריס וירידה במשקל
ד``ר רוזני אברמוף-נס15/08/2009שלום
ירידה במשקל הנו דבר קשה במיוחד לאחר ירידה במשקל בעבר. אמנם תת פעילות של בלוטת תריס יכולה למנוע ירידה במשקל ובמידה והיא קשה מאד יכולה לגרום לעליה במשקל, רוב האנשים עם עודף משקל אינם סובלים מבעיה בבלוטת תריס.
אם הTSH תקין אז נשארת העבודה הקשה של ניטור קלוריות וביצוע פעילות גופנית. הצטרפות לתוכנית עם מעקב שבועי הנה יעילה ביותר לירידה במשקל (שומרי משקל, קבוצות דיאטה שונות)
לגבי התפריט: את צריכה למצוא תפריט שקל לך להתמיד בה תוך מעקב של דיאטנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)