תת פעעלות התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת פעעלות התריס
    קרין
    15/08/2009

שלום רב,
    אני כבר כ-4 חודשים מקבלת טיפול של אלטרוקסין 100 מ"ג .לאחר בדיקת הדם שביצעתי הרופא אמר שאני כבר מאוזנת.אך עדיין מאוד קשה לי לרדת במשקל אני מרגישה שהמשקל שלי מתנדנד.
    אני יורדת ולאחר מכן עולה בעיקר כאשר אני מכניסה פחמימות לתפריט שלי(כאשר אני מכניסה מעט פחמימות אני עולה במשקל)מה עליי לעשות? אני ממש מנסה להוריד במשקל אך גם לאחר ירידה יש עליה מהו התפריט המומלץ<?
    בנוסף האם כאשר TSH בגדר הנורמל מדוע כעת קשה להוריד במשקל? האם יכבול להיות שאין לי איזון הומונלי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעעלות התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת תריס וירידה במשקל

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    15/08/2009

שלום
    ירידה במשקל הנו דבר קשה במיוחד לאחר ירידה במשקל בעבר. אמנם תת פעילות של בלוטת תריס יכולה למנוע ירידה במשקל ובמידה והיא קשה מאד יכולה לגרום לעליה במשקל, רוב האנשים עם עודף משקל אינם סובלים מבעיה בבלוטת תריס.
    אם הTSH תקין אז נשארת העבודה הקשה של ניטור קלוריות וביצוע פעילות גופנית. הצטרפות לתוכנית עם מעקב שבועי הנה יעילה ביותר לירידה במשקל (שומרי משקל, קבוצות דיאטה שונות)
    לגבי התפריט: את צריכה למצוא תפריט שקל לך להתמיד בה תוך מעקב של דיאטנית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו